Κάνε το φίλτρο dpf σαν καινούργιο, γρήγορα και με μικρό κόστος

φίλτρο dpf

Tο Φίλτρο Αιθάλης (DPF) είναι ένας μεγάλος πονοκέφαλος για τους ιδιοκτήτες diesel οχημάτων, καθώς πρέπει να αναγεννάται συχνά. Η χρήση μόνο εντός των πόλεων είναι “εχθρός” του, αφού για να κάνει αναγέννηση θα πρέπει να φθάσει σε υψηλές θερμοκρασίες, που μόνο με οδήγηση σε ανοικτό δρόμο επιτυγχάνεται.

Ακόμη περισσότερο όταν βουλώνει, το κόστος επισκευής του δεν είναι αδιάφορο. Εφόσον το DPF είναι άρτιο (δεν είναι σπασμένο) μπορεί να καθαριστεί και να πλήρως λειτουργικό για μεγάλο χρονικό διάστημα και πάλι ανάλογα την χρήση και το στυλ οδήγησης.

Ανακαλύψαμε την ATL group, μία εταιρία που έχει κύρια ενασχόληση το φίλτρο DPF και τον καταλύτη των οχημάτων. Τί κάνει δηλαδή η ATL group ;

Με υπερσύγχρονο πλήρως αυτοματοποιημένο εξοπλισμό, πιστοποιημένο από διεθνείς οργανισμούς για το αποτέλεσμα της αναγέννησης που πραγματοποιεί, αναγεννά το μπλοκαρισμένο φίλτρο σας σε ποσοστό 98% επαναφέροντας το στην αρχική του μορφή.

Για τους καταλύτες, αξιοποιώντας τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό τους χωρίς την χρήση επικίνδυνων τοξικών χημικών, με ότι αυτό σημαίνει, επαναφέρουν τον καταλύτη σας στην αρχική του κατάσταση. Με πολύ χαμηλό κόστος σας δίνουνε την δυνατότητα να κερδίσετε αρκετά χρήματα επιλέγοντας να τον αναγεννήσετε και όχι να τον αντικαταστήσετε.

Αν είστε στην Θεσσαλονίκη συλλέγουν το φίλτρο ή τον καταλύτη σας από το συνεργείο σας και το επιστρέφουν αυθημερόν μόλις ολοκληρωθεί η εργασία. Σε περίπτωση που είστε εκτός Θεσσαλονίκης μπορείτε να τα αποστείλετε με δική μας χρέωση με την ACS ή με το ΚΤΕΛ σε περίπτωση επείγοντος.
ATL group

Διεύθυνση

14° χλμ. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, Τ.Κ. 57001, Ελλάδα

Επικοινωνία
+30 2310 610 023 // +30 6973 355059