Το BMW Group παρουσιάζει την επόμενη γενιά του Digital Key

Renault-Captur

Το BMW Group άνοιξε το δρόμο για την ομαλή ενσωμάτωση έξυπνων συσκευών και του ψηφιακού οικοσυστήματος των πελατών από τα πρώτα στάδια εξέλιξης. Η δυνατότητα των πελατών να έχουν απλή, συνδεδεμένη και χωρίς κλειδί πρόσβαση στα οχήματά τους ήταν ένας βασικός τομέας καινοτομίας.

 Σήμερα, οι πελάτες μπορούν ήδη να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν το όχημά τους, να εκκινούν τον κινητήρα και να μοιράζονται την πρόσβαση σε αυτό με άλλους οδηγούς – κατόχους BMW Digital Key στο πλαίσιο των υπηρεσιών BMW Connected μέσω ενός smartphone.

Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα στην παγκόσμια τεχνολογική μεταμόρφωση επικεφαλής της οποίας είναι το BMW Group. Το 2017, η εταιρία προσχώρησε στην κοινοπραξία Car Connectivity Consortium (CCC), όπου έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στη δημιουργία κοινών για όλη τη βιομηχανία, τυποποιημένων τεχνολογιών και προτύπων ασφαλείας. Πρόσφατα μάλιστα, ανακοινώθηκε την τελευταία γενιά ενός τυποποιημένου οικοσυστήματος για πρόσβαση στο αυτοκίνητο, το οποίο θα επιτρέπει τη χρήση λειτουργιών σε ποικίλες συσκευές διαφορετικών κατασκευαστών.