Honda X-ADV : Φρεσκάρισμα ουσίας για το 2021

Κοινοποίησε το άρθρο
Honda X-ADV

Πλήρης ανανέωση για το επαναστατικό Honda X-ADV: αυξημένη ισχύς, με υψηλότερο μέγιστο όριο στροφών για το κινητήρα και αναθεωρημένες σχέσεις μετάδοσης που συνδυάζονται με ηλεκτρονικό γκάζι

Το νέο X-ADV διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά και η λιανική τιμή πώλησής του ξεκινάει από 13.500€.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ένας 12χρονος Έλληνας στο Karting Academy Trophy 2024

  Από τα θρανία στις πίστες θα βρεθεί ο Νικόλας Καραγιάννης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στο FIA Karting Academy Trophy 2024. Έναν θεσμό...

SMART Concept #5 για εκτός πόλης αποδράσεις

Το Concept #5 είναι το πιο ευρύχωρο και ευέλικτο όχημα της SMART μέχρι σήμερα, σηματοδοτώντας την είσοδο της μάρκας στην κατηγορία των premium μεσαίων...

Ο διάσημος πρώτος επιβάτης του ιπτάμενου αυτοκινήτου Klein Vision (video)

  Ο διάσημος μουσικός Jean Michel Jarre έγινε ο πρώτο επιβάτης που πέταξε με το ιπτάμενο αυτοκίνητο της εταιρείας Klein Vision       Ο καθηγητής Stefan Klein θεωρείται...

Η αυξημένη ισχύς κατά 4 ίππους (3kW) για τον κινητήρα προδιαγραφών του Honda X-ADV και η αύξηση του μέγιστου ορίου στροφών κατά 600 στροφές ανά λεπτό είναι οι κυριότερες αλλαγές, που επιτεύχθηκαν  με τη βελτίωση του χρονισμού των βαλβίδων (διάρκεια ανοίγματος) και της απόδοσης εισαγωγής/εξαγωγής.

Οι τρεις πρώτες σχέσεις (1η, 2η, 3η) είναι κοντύτερες για πιο ζωηρή επιτάχυνση, ενώ οι υπόλοιπες τρεις (4η, 5η, 6η) είναι μακρύτερες για πιο ξεκούραστη οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες ταξιδιού και εξαιρετική κατανάλωση.

Το ηλεκτρονικό γκάζι – Throttle By Wire (TBW) προσαρμόζει το χαρακτήρα του κινητήρα σύμφωνα με τα 4 προφίλ οδήγησης (ride  modes): RAIN, STANDARD, GRAVEL και SPORT και ένα εξατομικευμένο USER mode.

Honda X-ADVΕπίσης, επιτρέπει την ομαλότερη λειτουργία του συστήματος Honda Selectable Torque Control (HSTC), το οποίο περιλαμβάνει τώρα 3 επίπεδα παρέμβασης. Το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Dual Clutch Transmission (DCT) διαθέτει προγράμματα αυτόματων αλλαγών που συνδέονται με τα ride modes.

Το νέο πλαίσιο και βελτιώσεις στα σημεία μείωσε το βάρος κατά 1 kg. Η σχεδίαση του X-ADV είναι πιο γωνιώδης και δυναμική, ενώ οι δύο προβολείς LED φέρουν τώρα λειτουργία φώτων ημέρας DRL, όπως στην CRF1100 Africa Twin.

Honda X-ADVΓια ευκολότερη πρόσβαση στο έδαφος, τα πλαϊνά τμήματα της σέλας έχουν επανασχεδιαστεί. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα έχει μεγαλώσει και περιλαμβάνει θύρα φόρτισης USB.

Μία ακόμα αλλαγή είναι ότι το χειρόφρενο βρίσκεται πλέον στο δεξί άκρο του τιμονιού, αυξάνοντας την άνεση και απελευθερώνοντας χώρο για ένα πρακτικό ντουλαπάκι. Μία νέα οθόνη TFT προσφέρει σύστημα φωνητικού ελέγχου Honda Smartphone Voice Control System.

 

Το 2021 Honda X-ADV θα διατίθεται με τους εξής χρωματισμούς:

Grand Prix Red *NEW*

Graphite Black

Matt Beta Silver Metallic

Pearl Mud Gray