
Δε θα διεξαχθεί ο προγραμματισμένος για τα τέλη Απριλίου αγώνας του WRC στην Αργεντινή. Όπως ανακοινώθηκε η απόφαση λήφθηκε μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, τα οποία ανάγκασαν την κυβέρνηση της χώρας να λάβει έξτρα μέτρα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
Το YANGWANG U9 Xtreme κάνει ρεκόρ γύρου στο Nurburgring (video)
Συνεχίζοντας την κατάρριψη διάφορων ρεκόρ, το «ακραίο» YANGWANG U9 Xtreme των 3.000 ίππων, εντυπωσίασε και στην Πράσινη Κόλαση του Nurburgring.
Μόλις έναν μήνα μετά το...
PEUGEOT E-3008 Dual Motor: Τετρακίνητο με 325 ίππους – Τιμές
Το κορυφαίο PEUGEOT E-3008, το Dual Motor 325 είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα, με ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό και υποσχέσεις για οδηγική απόλαυση.
Η PEUGEOT συνεχίζει...
BMW M2 κάνει drifting μέσα σε εργοστάσιο (video)
Δείτε έναν από τους πιο γνωστούς οδηγούς drift, να πλαγιολισθαίνει με μια πανίσχυρη M2 μέσα στο εργοστάσιο της BMW.
Ο Elias Hountondji είναι ένας καταξιωμένος,...
Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 23 Απριλίου και θα ολοκληρώνονταν στις 26 του ίδιου μήνα. Ο τρίτος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Μεξικό διεξήχθη με μειωμένες μέρες αγώνα.
















