
Η εκτελεστική επιτροπή της Φόρμουλα Ενα ανακοίνωσε την αναβολή των γκραν πρι σε Κίνα και Αυστραλία, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
Αξιοπιστία αυτοκινήτων: Ποια μάρκα βρίσκεται στην κορυφή και ποιες απογοητεύουν;
Ποια είναι η πιο αξιόπιστη μάρκα αυτοκινήτων για το 2026; Η έκπληξη στην κορυφή και η θέση των TOYOTA και BMW
Ράλι Ντακάρ 2027: Επιστρέφει στην Αφρική μετά από 20 χρόνια – Οι χώρες που...
Μετά από 20 χρόνια, το Ράλι Ντακάρ επιστρέφει στην Αφρική. Η διοργάνωση του 2027 θα περάσει από την Πορτογαλία και το Μαρόκο, με περισσότερα από 7.800 χιλιόμετρα και 12 ειδικές διαδρομές.
ALFA ROMEO Junior για…Business, με τιμή κάτω από 20.000 ευρώ
Η ALFA ROMEO Junior Business προσφέρει 145 ίππους, κατανάλωση 4,9 λτ./100 χλμ. και μηδενικό φόρο χρήσης για επαγγελματική παραχώρηση, με τιμή προ φόρων 19.972 ευρώ.
Ετσι η νέα σεζόν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ενα θα εκκινήσει από το γκραν πρι του Μπαχρέιν στις 28 Μαρτίου. Το γκραν πρι της Ιμολα θα είναι ο δεύτερος αγώνας, από τους 23 συνολικά της φετινής σεζόν, στις 18 Απριλίου.
AΠΕ















