BMW M8 Coupe και BMW M8 Competition Coupe με τον ισχυρότερο M TwinPower Turbo

Κοινοποίησε το άρθρο

Νέα BMW M8 Coupe και νέα BMW M8 Competition Coupe , καθώς και νέα BMW M8 Cabrio και νέα BMW M8 Competition Cabrio .

Το μυστικό για τις εξαιρετικές επιδόσεις των νέων μοντέλων βρίσκεται στον ισχυρότερο κινητήρα που έχει εξελιχθεί ποτέ για αυτοκίνητο BMW M GmbH. Ο υψηλόστροφος V8 με τεχνολογία M TwinPower Turbo αποδίδει 441 kW/600 hp στη νέα BMW M8 Coupe και τη νέα BMW M8 Cabrio, και 460 kW/625 hp στις εκδόσεις Competition. Το εξαιρετικό μηχανικό σύνολο συνεργάζεται με ένα οκτατάχυτο κιβώτιο M Steptronic με Drivelogic, ενώ η κινητήρια ισχύς διοχετεύεται στο δρόμο μέσω του συστήματος τετρακίνησης M xDrive.

Τεχνολογικά, το πλαίσιο είναι σχεδιασμένο και ρυθμισμένο με γνώμονα τις ιδιαίτερες απαιτήσεις μιας αγωνιστικής πίστας. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν κυρίως είναι η νέα, ενιαία μονάδα του συστήματος πέδησης, ειδικά προσαρμοσμένη για μοντέλο Μ, που προσφέρει στον οδηγό δύο διαφορετικές ρυθμίσεις για την αίσθηση του πεντάλ. Τα νέα, κορυφαία μοντέλα της BMW M GmbH θα γιορτάσουν τις παγκόσμιες πρεμιέρες τους κατά τη διάρκεια του BMW Group #NextGen που θα πραγματοποιηθεί στο BMW Welt στο Μόναχο, 25 – 27 Ιουνίου 2019.

Η ακριβής διάδραση μεταξύ συστήματος κίνησης, τεχνολογίας πλαισίου και αεροδυναμικής έχει βελτιωθεί με σχολαστική προσοχή κατά τη διάρκεια εντατικών δοκιμών στην πίστα του BMW Group στο Miramas (Νότια Γαλλία), στο κέντρο χειμερινών δοκιμών στο Arjeplog (Σουηδία) και στο σιρκουί Nordschleife του Nürburgring, καθώς και άλλες αγωνιστικές πίστες. Η εμπειρία που αποκτήθηκε από την εξέλιξη της αγωνιστικής BMW M8 GTE έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαδικασία σεταρίσματος. Ο σπορ χαρακτήρας του συνδυασμού κινητήρα, κιβωτίου ταχυτήτων και πλαισίου προσφέρει στη νέα BMW M8 Coupe και στη νέα BMW M8 Cabrio επιτάχυνση 0 – 100 km/h σε 3,3 / 3,4 δλ. Η νέα BMW M8 Competition Coupe επιταχύνει από 0 σε 100 km/h σε 3,2 δλ, και η νέα BMW M8 Competition Cabrio, αντίστοιχα, σε 3.3 δλ.