DS 3 CROSSBACK E-TENSE : Το ηλεκτρικό της πολυτελούς κατηγορίας των compact SUV

Η ηλεκτρική εκδοχή του DS 3 CROSSBACK, έρχεται να δημιουργήσει ένα πολύ δυναμικό ζεύγος μοντέλων μαζί με το DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 και να τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο τη διάθεση της DS Automobiles για ξεχωριστές προτάσεις, με ενσωματωμένη την κορυφαία διαθέσιμη τεχνολογία.

Η καινοτομία και ο επαναπροσδιορισμός των ορίων είναι καθημερινή ενασχόληση για την DS, που έχει ως στόχο να αναδείξει τη δουλειά των καλύτερων τεχνιτών της αυτοκινητοβιομηχανίας, με τη δημιουργικότητα και την πρωτοποριακή σκέψη των σχεδιαστών και των μηχανικών της Μάρκας.

Η αρχή που καθοδηγεί κάθε νέα σκέψη για μελλοντικό μοντέλο, είναι η σχεδίαση οχημάτων που θα ενθουσιάζουν κάθε ημέρα του πελάτες της DS Automobiles και το DS 3 CROSSBACK E-TENSE είναι ένα ακόμη τέτοιο παράδειγμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

PIAGGIO MP3 300 HPE – Ευελιξία στη μετακίνηση x 3

0
Το Piaggio MP3 300 hpe είναι μια πιο ευέλικτη και ελαφρύτερη έκδοση του Piaggio MP3. Αν και είναι ένα μικρών διαστάσεων, σπορ και δυναμικό...

Audi Q3 – To SUV του σύγχρονου οικογενειάρχη

0
Στη δεύτερη πλέον γενιά του, το νέο Audi Q3 επιστρέφει πιο εντυπωσιακό και ολοκληρωμένο από ποτέ! Δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση, αλλά το...

Mitsubishi Space Star: Μοιράζει χαμόγελα

0
Έξι χρόνια μετά το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του – και με 653.065 πωλήσεις σε 90 χώρες σε όλο τον κόσμο (Μάρτιος 2012 - Σεπτέμβριος 2019)...

Η 100% ηλεκτρική εκδοχή του DS 3 CROSSBACK, συγκεντρώνει όλη την τεχνογνωσία των μοντέλων της DS AUTOMOBILES σε compact διαστάσεις. Κοιτώντας για πρώτη φορά το        DS 3 CROSSBACK E-TENSE, αυτό που παρατηρεί κάποιος, είναι η διατήρηση του avant – garde στυλ, σε μια εκδοχή που κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη την εικόνα του μοντέλου.

Η εντυπωσιακή του εμφάνιση, με τους μεγάλους τροχούς και τις κομψές λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει μέσα στη γκάμα των εκδόσεων του DS 3 CROSSBACK, υπογραμμίζουν τη διαφορετικότητα και την ξεχωριστή προσέγγιση σε μια κατηγορία που συνεχώς αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια.

H οδηγική απόλαυση παραμένει πολύ υψηλού επιπέδου, ενώ την ίδια στιγμή απογειώνεται η πρακτικότητα, η φιλική διάθεση προς το περιβάλλον, αλλά και η εξαιρετική οικονομία στα κόστη χρήσης. Όλα τα παραπάνω, προσδίδουν στο DS 3 CROSSBACK E-TENSE τη high tech ώθηση που χρειάζεται για να ξεχωρίσει στην αγορά, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Το ολοκαίνουργιο DS 3 CROSSBACK E-TENSE είναι εφοδιασμένο με μια συστοιχία μπαταριών 50kWh που δίνει ενέργεια στον ηλεκτροκινητήρα των 100KW (136 ίππων). Με δεδομένη και την άμεση απόκριση του ηλεκτροκινητήρα, η αίσθηση των κορυφαίων επιδόσεων που έρχονται… αθόρυβα, είναι κάτι πολύ διαφορετικό από όλα όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Τα 100 χλμ./ώρα από στάση διαρκεί μόλις 8,7 δευτερόλεπτα, ενώ για τα πολύ σημαντικά στις αστικές μετακινήσεις 50 χλμ./ώρα, από στάση, το DS 3 CROSSBACK E-TENSE φτάνει σε 3,3 δευτερόλεπτα.

Η τοποθέτηση των μπαταριών στο  πάτωμα του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της DS AUTOMOBILES, φέρνει πολύ χαμηλά το κέντρο βάρους και δίνει εξαιρετικά δυναμικά χαρακτηριστικά στο σύνολο. Έτσι, κάθε βόλτα με το νέο DS 3 CROSSBACK E-TENSE γίνεται ακόμα πιο απολαυστική ως εμπειρία, δίνοντας και ένα άρωμα δυναμισμού που συνήθως δεν συναντάται στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της αγοράς.

Η αυτονομία που εξασφαλίζουν οι 50kWh χωρητικότητας των μπαταριών, φτάνει μέχρι τα 320 χιλιόμετρα με μια φόρτιση (με βάση τον τυποποιημένο κύκλο WLTP), ενώ σημαντικό είναι να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι πως σε ένα σύγχρονο σταθμό ταχείας φόρτισης 100kW, μπορεί να επιτευχθεί το 80% της φόρτισης των μπαταριών μόλις σε 30 λεπτά της ώρας.

Από εκεί και πέρα, η φόρτιση έως το 100% της χωρητικότητας των μπαταριών, μπορεί να γίνει μέσα σε μόλις 5 ώρες με επιτοίχιο φορτιστή 11kW.

googlenews