FIAT Grande Panda: Τώρα και με κινητήρα βενζίνης 100 ίππων – Τιμές

Κοινοποίησε το άρθρο

Το FIAT Grande Panda με τον κινητήρα βενζίνης 1.2 τούρμπο των 100 ίππων, έρχεται στην Ελλάδα με τιμές που ξεκινούν από 17.000 ευρώ.

 

 

Το FIAT Grande Panda έκανε την εμφάνισή του στην ελληνική αγορά μέσα στο καλοκαίρι, με υβριδικές και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις. Τώρα, στην γκάμα προστίθεται και μια έκδοση που χρησιμοποιεί κινητήρα βενζίνης.

Πρόκειται για τον γνωστό και από άλλα μοντέλα του ομίλου Stellantis, τούρμπο κινητήρα των 1.2 λίτρων, ο οποίο αποδίδει 100 ίππους, με μέγιστη ροπή 205 Nm. Συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και σύστημα Start&Stop για την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου στο αστικό πεδίο οδήγησης.

Οι τιμές του Grande Panda 1.2, συμπεριλαμβανομένης της προωθητικής ενέργειας λανσαρίσματος, ξεκινούν από 16.990 ευρώ για το επίπεδο εξοπλισμού Pop. Ο εξοπλισμός, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων 10”, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, θύρα USB-C ταχείας φόρτισης (3Α), connected services, φωνητικές εντολές μέσω smartphone, κλιματισμό, κάθισμα οδηγού με ρύθμιση σε ύψος, αυτόματα φώτα, τιμόνι με ρύθμιση σε ύψος και απόσταση, καθώς και βάσεις Isofix στα πίσω καθίσματα.

Υπάρχει και πακέτο υποβοήθησης του οδηγού, με σύστημα διατήρησης στη λωρίδα, Speed Limit Information, αυτόματο φρενάρισμα, ενημέρωση απόσπασης της προσοχής του οδηγού, E-call & B-call.

Πέραν του εισαγωγικού, υπάρχουν δύο ακόμα επίπεδα εξοπλισμού. Τα Icon και La Prima, με τιμές 18.490 και 20.290 ευρώ αντίστοιχα. Το Icon προσθέτει infotainment με οθόνη αφής 10,25” και ασύρματο Android Auto/Apple CarPlay, μια ακόμα θύρα USB-C, Cruise Control και Speed limiter, αυτόματους προβολείς LED και πίσω φώτα LED. Επίσης, οι εξωτερικοί καθρέφτες είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και με LED φλας, ενώ επιπρόσθετα είναι βαμμένοι μαύροι όπως και οι εξωτερικές χειρολαβές στις πόρτες.

Το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού La Prima διαθέτει επιπλέον ζάντες αλουμινίου 17”, κάμερα οπισθοπορείας, εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος, 2 θύρες USB-C για τους πίσω επιβάτες, σύστημα πλοήγησης, αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρα βροχής, μπάρες οροφής, προστατευτικές ποδιές στους προφυλακτήρες, φιμέ πίσω τζάμια και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες.

Ξεχωρίζει επίσης η ειδική επένδυση στα καθίσματα και το soft touch τιμόνι, η επένδυση Bambox και ο επιπλέον κλειστός αποθηκευτικός χώρος στο ταμπλό, το ύφασμα στις εμπρός πόρτες, ο εσωτερικός φωτισμός LED και η ρύθμιση ύψους στο κάθισμα του συνοδηγού.

Η χρωματική παλέτα για το αμάξωμα περιλαμβάνει εφτά χρώματα, σε συμφωνία με τον νεανικό χαρακτήρα του μοντέλου: Λευκό (Gelato White), μαύρο (Cinema Black), κόκκινο (Passione RED), πράσινο (Acqua Azure), κίτρινο (Limone Yellow), καφέ (Luna Bronze) και μπλε (Lago Blue).

Οι παραγγελίες για την νέα έκδοση του FIAT Grande Panda έχουν ήδη ανοίξει, συνοδευόμενες από 5 χρόνια εγγύησης (ή 75.000 χλμ.) και 5ετή οδική βοήθεια. Υπενθυμίζουμε ότι η έκδοση Hybrid που διαθέτει αυτόματο κιβώτιο και αποδίδει 110 ίππους ξεκινά από 20.800 ευρώ και η αμιγώς ηλεκτρική των 113 ίππων, από 22.800 ευρώ, με την κρατική επιδότηση του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

KIA Seltos: Αυτό είναι το νέο SUV που έρχεται στην Ελλάδα – Τιμές και...

0
Νέο KIA Seltos στην Ελλάδα από 28.990 ευρώ. 180 ίπποι, υβριδικό με έως 178 ίππους, e-AWD, 536 λίτρα πορτμπαγκάζ και νέα τεχνολογία.

MG4 Urban: Πανελλαδική πρεμιέρα με υψηλές βλέψεις

0
Το νέο MG4 Urban, πραγματοποιεί την Πανελλαδική του Πρεμιέρα στην έκθεση Auto Athina 2026.

Ράλι Ευβοϊκού 2026

0
Ο Στάθης Κουκέας με FORD Fiesta R5 πήρε τη νίκη στο Ράλι Ευβοϊκού, έπειτα από μεγάλη μάχη με τον Γιώργο Κεχαγιά και το FORD Escort WRC.

Ράλι Σαρδηνίας 2026: Νικητής ο Solberg, αλλά παγκόσμιος πρωταθλητής ο Evans – Λίγα μέτρα...

0
Οι Evans και Martin είναι οι νέοι παγκόσμιοι πρωταθλητές του WRC μετά από ένα συναρπαστικό φινάλε στο ράλι Σαρδηνίας.

Φόρμουλα 1- GP Μπαχρέιν 2026 – Μαλαισία: Ο Max Verstappen πήρε τη νίκη σε...

0
Ο Max Verstappen κέρδισε το επεισοδιακό γκραν πρι του Μπαχρέιν, που έγινε στη Μαλαισία, με βροχή, συνεχείς αλλαγές ελαστικών και αγωνία μέχρι τον τερματισμό.

Φόρμουλα 1- GP Μπαχρέιν – Μαλαισία : Ο Max Verstappen στην pole position, δεύτερος...

0
Ο Max Verstappen πήρε την pole position στο γκραν πρι του Μπαχρέιν, μπροστά από τους Lewis Hamilton και Isack Hadjar. Δείτε όλα τα αποτελέσματα των κατατακτήριων.

LEAPMOTOR B03X: Το ηλεκτρικό B-SUV που έρχεται με τιμή-έκπληξη

0
Το LEAPMOTOR B03X είναι πλέον διαθέσιμο στην Ελλάδα, με τιμή από €19.990, έως 382 χλμ. αυτονομία, έως 197 ίππους και ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό.

Η FORD επιστρέφει στο WRC – Πότε θα είναι έτοιμο το νέο αγωνιστικό

0
: Η FORD επιστρέφει εργοστασιακά στο WRC από το 2028 μαζί με την M-Sport. Νέο αγωνιστικό το 2029 με DNA από τα ευρωπαϊκά μοντέλα της.