Δείτε ένα από τα πιο ισχυρά OPEL Kadett που κυκλοφορούν ακόμα στην Ευρώπη.
Το OPEL Kadett είναι ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ιστορία. Εκτός όμως από τις οικογενειακές του υποχρεώσεις, είχε και σημαντικές αγωνιστικές επιτυχίες. Αν και η παραγωγή του σταμάτησε στις αρχές της δεκαετίας του 90, ακόμα και σήμερα κυκλοφορούν καλοδιατηρημένα αγωνιστικά Kadett.
Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με ένα πραγματικό «τέρας». Γιατί το συγκεκριμένο Kadett GT/E του Harald Freitag είναι ένα από τα ισχυρότερα που κυκλοφορούν. Γιατί διαθέτει ατμοσφαιρικό κινητήρα 2,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 330 ίππους στις 9.000 σ.α.λ. Σε συνδυασμό μάλιστα με τα μόλις 850 κιλά του, πραγματικά απογειώνεται. Προκαλώντας νεότερους ανταγωνιστές του στο ιταλικό πρωτάθλημα αναβάσεων που συνήθως εμφανίζεται. Απολαύστε το.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
BYD Dolphin G DM-i: Το νέο υβριδικό supermini με 1.040 χλμ. αυτονομία – Τιμές
Το νέο BYD Dolphin G DM-i είναι το compact υβριδικό της BYD με έως 105 χλμ. ηλεκτρικής αυτονομίας, συνολική αυτονομία 1.040 χλμ. και τιμή από 22.990 ευρώ.
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2026: 3ος αγώνας – Ανατροπές και μάχες μέχρι τέλους στα Μέγαρα
Ανατροπές, δυνατές μάχες και θέαμα στον 3ο αγώνα του AUTOVISION Hellenic Auto GP στα Μέγαρα. Όλα τα αποτελέσματα σε Ν, Α, Ε και Formula...
Η AVATR έρχεται στην Ελλάδα: Τα δύο πρώτα, πολυτελή ηλεκτρικά της μοντέλα
Η AVATR έρχεται στην Ελλάδα το 2027 με τα premium ηλεκτρικά 07L και 06T. Τι φέρνει η νέα μάρκα με τις CHANGAN και CATL στο πλευρό της.
Φόρμουλα 1- GP Αζερμπαϊτζάν 2026: Απίστευτο φινάλε με τον Russell να επικρατεί του Verstappen...
Ο George Russell άντεξε την πίεση του Max Verstappen και πήρε μια δραματική νίκη στο Αζερμπαϊτζάν, επικρατώντας με διαφορά μόλις 0,1''.
Νέο JAECOO 5 στην Ελλάδα: Υβριδικό ή ηλεκτρικό SUV με έως 905 χλμ. αυτονομία...
Το νέο JAECOO 5 ήρθε στην Ελλάδα σε υβριδική και ηλεκτρική έκδοση, με έως 905 χλμ. αυτονομία, πλούσιο εξοπλισμό και τιμές από 26.900 ευρώ.
Φόρμουλα 1- GP Αζερμπαϊτζάν: «Ιπτάμενος» Russell στο Μπακού – Pole position με διαφορά 8...
Ο George Russell ήταν εντυπωσιακός στο Μπακού και κατέκτησε την pole position για το GP του Αζερμπαϊτζάν, με τους Leclerc και Piastri να ακολουθούν.
OPEL Trade-Up: Έως 4.100 ευρώ όφελος με την ανταλλαγή του παλαιού αυτοκινήτου
Το OPEL Trade-Up συνεχίζεται με όφελος έως €4.100 για την ανταλλαγή παλαιού αυτοκινήτου. Δείτε τα μοντέλα που συμμετέχουν και τα διαθέσιμα οφέλη.
EVEASY: Αυτή είναι η νέα μάρκα που έρχεται στην Ελλάδα – Ηλεκτρικά μοντέλα με...
Η EVEASY έρχεται στην Ελλάδα με τρία νέα ηλεκτρικά μοντέλα και αυτονομία έως 460 χλμ. Δείτε τα EV3, GSE και Ewind και τον εξοπλισμό τους.





















