Η Kawasaki παρουσιάζει την ομάδα της στα WorldSBK

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Η επίσημη ομάδα της Kawasaki στα WorldSBK αποκάλυψε τις νέες μοτοσυκλέτες του 2021 κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής παρουσίασης της ομάδας στην έδρα της KRT κοντά στη Βαρκελώνη.

Το αγωνιστικό δίδυμο των Jonathan Rea και Alex Lowes, μαζί με τα νέα Ninja ZX-10RR, πρωταγωνίστησαν σ’ αυτή την παρουσίαση.

[td_block_21 custom_title=”ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ” limit=”3″]

Στο βίντεο εμφανίστηκαν μοναδικά πλάνα του συνεχώς επεκτεινόμενου συγκροτήματος του αρχηγείου της KRT, καθώς ο Jonathan Rea και ο Alex Lowes ανέδειξαν όλες τις πτυχές των διαφόρων εξειδικευμένων τμημάτων που αποτελούν μια ομάδα WorldSBK που πρωταγωνιστεί σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα – από κορυφαίας τεχνολογίας τεχνικά τμήματα με γρήγορους 3D εκτυπωτές πρωτοτύπων σχεδίων μέχρι το πιο πρόσφατο αυτοκινούμενο όχημα φιλοξενίας.

Τελειώνοντας με την μεγάλη αποκάλυψη των τελικών χρωμάτων και γραφικών του 2021, τόσο στο Kawasaki Ninja ZX-10RR όσο και στον αγωνιστικό εξοπλισμό των αναβατών, το βίντεο είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση τώρα στη διεύθυνση που ακολουθεί:     https://kawasakiracingteamworldsbk.com

O φωτεινός νέος σχεδιασμός της KRT, με λευκά πάνελ αντίθεσης στα κάτω τμήματα του επανασχεδιασμένου φαίρινγκ, αναδεικνύει σε μεγάλο βαθμό το εταιρικό αγωνιστικό πράσινο χρώμα της Kawasaki για άλλη μια φορά, υπογραμμίζοντας την αφοσίωση της αγωνιστικής προσπάθειας της Kawasaki Heavy Industries, που εκπροσωπείται στην Ευρώπη από την Provec Racing.

KawasakiΤο τελευταίο Kawasaki Ninja διαθέτει πολλές τεχνολογικές εξελίξεις και τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου ενός κινητήρα με δυνατότητα λειτουργίας σε υψηλότερες στροφές, εσωτερικά μπροστινά φτερά και ένα νέο τμήμα ουράς για περαιτέρω βελτίωση της αεροδυναμικής απόδοσης τόσο στα μοντέλα παραγωγής όσο και στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες.

Λίγο μετά την αποκάλυψη, η ομάδα θα επισκεφθεί την τοπική πίστα του WorldSBK, το Circuit de Catalunya-Barcelona, για μια δοκιμή δύο ημερών μαζί με τους περισσότερους από τους κύριους ανταγωνιστές του 2021.

Το τεστ θα διεξαχθεί μεταξύ 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου. Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 21-23 Μαΐου, στο Motorland Aragon της Ισπανίας.

2021 KRT Rider WorldSBK Statistics

Jonathan Rea: World Champion 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 & 2020

Career Race Wins: 99 (84 for Kawasaki)

Career Podiums: 185 (143 for Kawasaki)

Career Poles: 27 (23 for Kawasaki)

 

Alex Lowes:

2021: Races: 0, Wins 0, Podiums 0, Superpoles 0 Career Race Wins: 2 (1 for Kawasaki)

Career Podiums: 24 (4 for Kawasaki)

Career Poles: 1 (0 for Kawasaki)