Νέα έκδοση Beverly 350 Tourer με όφελος 620 €

Κοινοποίησε το άρθρο

Το Piaggio Beverly, από το 2001 που κυκλοφόρησε, έφερε την επανάσταση στην αγορά των σκούτερ μεσαίου κυβισμού, παρουσιάζοντας έναν νέο τύπο δίτροχου με ελκυστικό σχεδιασμό, υψηλές επιδόσεις και εξαιρετική ασφάλεια, όχι μόνο χάρη στους τροχούς μεγάλης διαμέτρου αλλά και στο πλαίσιο τύπου μοτοσυκλέτας που διαθέτει.

Η εμπορική επιτυχία του Beverly συνοδευόταν πάντα από συνεχείς βελτιώσεις, οι οποίες το κράτησαν στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία του, αλλά κυρίως στην κορυφή των προτιμήσεων των πιο απαιτητικών χρηστών σε μητροπολιτικές περιοχές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

HYUNDAI Ioniq 5 N: Η χαρά της οδήγησης με 650 ίππους – Τιμή

Το Ioniq 5 N είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημα μαζικής παραγωγής υψηλών επιδόσεων της HYUNDAI N, καθώς και το πρώτο όχημα παραγωγής της μάρκας...

To MG 3 Hybrid+ στην Ελλάδα – Τιμές

Κορυφαίες επιδόσεις, εντυπωσιακή ισχύ, μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας και αυξημένη ηλεκτρική αυτονομία προσφέρει η τεχνολογία Hybrid+ του ολοκαίνουργιου MG 3         Η MG Motor αναμφίβολα είναι η...

Ήρθε το νέο FORD Puma: Εκδόσεις – Τιμές

Το ανανεωμένο FORD Puma διατίθεται σε τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού με κινητήρες από 125 μέχρι 170 ίππους       Το Puma είναι αναμφίβολα το σύγχρονο best-seller μοντέλο στην...

Η γκάμα Piaggio Beverly 2020 περιλαμβάνει τις εκδόσεις Beverly και Beverly S με τους κινητήρες 300 και 350, ενώ η πιο πρόσφατη προσθήκη είναι η ειδική έκδοση Beverly 350 Tourer.

Το Beverly 350 Tourer διατίθεται με τον σύγχρονο υγρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα 330 κ.εκ., 4-χρονο, 4-βάλβιδο, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, κορυφαίο τεχνολογικό επίτευγμα του Piaggio Group στους κινητήρες σκούτερ.

Ένας κινητήρας που σχεδιάστηκε για να παρέχει επιδόσεις συγκρίσιμες με εκείνες ενός κινητήρα 400 κ.εκ., αλλά με τις συμπαγείς διαστάσεις και το μειωμένο βάρος ενός κινητήρα 300 κ.εκ.

Είναι ο μοναδικός στην κατηγορία που χρησιμοποιεί αυτόματο φυγοκεντρικό πολύδισκο υγρό συμπλέκτη, που εξασφαλίζει διαχρονικά καλύτερες και πιο σταθερές επιδόσεις. Οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές συγκριτικά με την πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου: μέγιστη ισχύς 30,2 CV στις 8.250 στροφές και μέγιστη ροπή 29 Nm στις 6.250 στροφές. Το εξαιρετικά αποτελεσματικό πλαίσιο αποτελεί εγγύηση ευελιξίας, απόδοσης και μέγιστης οδηγικής απόλαυσης.

Όπως όλη η γκάμα Beverly, η έκδοση Tourer διαθέτει πλούσιο βασικό εξοπλισμό: σύστημα πέδησης ABS και έλεγχος πρόσφυσης ASR, τηλεχειριστήριο για το άνοιγμα της σέλας που παράλληλα ενεργοποιεί τα φλας για αναγνώριση του οχήματος από απόσταση (λειτουργία “Bike Finder”), θύρα USB στο ντουλαπάκι, χρήσιμη για τη φόρτιση συσκευών.

Διαθέτει επίσης πίνακα οργάνων με οθόνη LCD με λυχνίες για τα συστήματα ABS και ASR (το τελευταίο μπορεί να απενεργοποιηθεί από το κατάλληλο κουμπί στο τιμόνι).

Το Piaggio Beverly 350 Tourer, η νέα ναυαρχίδα της σειράς Beverly, ξεχωρίζει για τον επιπλέον λειτουργικό και τεχνολογικό εξοπλισμό: σπορ φιμέ παρμπρίζ και μεγάλο βαλιτσάκι 36 λίτρων στο χρώμα του οχήματος, με πλάτη συνεπιβάτη στο ίδιο χρώμα με τη σέλα.

Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται επίσης το σύστημα διασύνδεσης PIAGGIO MIA, για τη σύνδεση smartphone με το όχημα μέσω Bluetooth. Με τον τρόπο αυτό, μέσω της ειδικής εφαρμογής, επιτρέπεται η καταγραφή και εμφάνιση ενός πλήθους σχετικών πληροφοριών στην τηλεφωνική συσκευή.

Το Piaggio Beverly 350 Tourer διατίθεται αποκλειστικά στον παστέλ χρωματισμό Γκρι «Grigio Materia», που συνδυάζεται με μαύρη σέλα δύο υλικών και φινιρίσματα σε ανοιχτό γκρι «argento cometa», που επεκτείνονται και στα μαρσπιέ συνεπιβάτη. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται από το ασημί τελείωμα στις μαύρες ζάντες και τα νέα μαύρα ταμπελάκια.

Το νέο Beverly 350 Tourer διατίθεται στα σημεία πώλησης Piaggio σε τιμή προσφοράς 5.490 € , με όφελος 620€.