Το νέο Nissan Qashqai ανάμεσα στους φιναλίστ για βραβείο στην Ιταλία

Nissan Qashqai

Το μοντέλο τρίτης γενιάς του Nissan Qashqai είναι μεταξύ των 7 φιναλίστ του θεσμού Premio Auto Europa 2022, που διενεργείται  από την Ένωση Ιταλών Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

MAZDA CX-60 PHEV : Ήρθε στην Ελλάδα

  Το πιο σημαντικό της σύγχρονο μοντέλο παρουσίασε η MAZDA. Πρόκειται για το κατασκευασμένο στην Ιαπωνία CX-60 PHEV, το οποίο αποτελεί το πρώτο Plug-in...

Ράλι Ακρόπολις 2022: Κυριαρχία της HYUNDAI

  Ήταν το 1989, όταν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι κυριαρχούσε η LANCIA με τις θρυλικές Delta Integrale. Η ιταλική ομάδα εκείνη τη χρονιά έκανε...

VIDEO : Ράλι Ακρόπολις 1998

  Aς θυμηθούμε τι έγινε στο Ράλι Ακρόπολις του 1998. Τότε που συμμετείχαν πολλοί Έλληνες αγωνιζόμενοι, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κυριαρχούσε ο αείμνηστος Colin Mc...

Η ψηφοφορία για το νέο Qashqai είναι ανοιχτή για το κοινό, στο σύνδεσμο Premioautoeuropa.it

Η ψηφοφορία είναι ανοικτή για το κοινό μέσω του συνδέσμου Premioautoeuropa.it, με το βραβείο Premio Auto Europa 2022 να απονέμεται στον νικητή στις 20 Οκτωβρίου, στο Τορίνο.

Από το πρώτο  λανσάρισμά του το 2007, το Nissan Qashqai δημιούργησε μια νέα κατηγορία,  αυτή των crossovers, με πάνω από 5 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, 3 εκατομμύρια στην Ευρώπη, πάνω από 340 χιλιάδες στην Ιταλία και σχεδόν 40 χιλιάδες στην Ελλάδα.

Το ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai προσφέρει έναν ασυμβίβαστο συνδυασμό δυναμικών επιδόσεων και  εκλεπτυσμένης κύλισης, με κινητήρια σύνολα που προφέρουν βέλτιστη κατανάλωση καυσίμου.

Η τρίτη γενιά του Qashqai, με δυναμικό και κομψό σχεδιασμό, βασίζεται  στη νέα πιο άκαμπτη και ελαφρύτερη πλατφόρμα CMF-C, η οποία σε συνδυασμό με την νέα, ακόμα πιο βελτιωμένη ανάρτηση αλλά και το νέο πιο ακριβές και άμεσο σύστημα διεύθυνσης, προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και απόλαυση, υπερθεματίζοντας τον δυναμικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Nissan Qashqai

Υποστηρίζοντας τον στόχο της Nissan να επιτύχει 50% “εξηλεκτρισμένες” πωλήσεις στην Ευρώπη έως το 2024, το νέο Nissan Qashqai δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία (140 και 158HP), αλλά προσεχώς και με το e-POWER, το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Nissan, που αντλεί τεχνολογίες από το πρωτοποριακό ηλεκτρικό όχημα Nissan LEAF.

Με εκδόσεις τόσο 2WD όσο και 4WD, καθώς και με το χειροκίνητο 6τάχυτο ή το νέο  Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων, όπως και με την ηλεκτροκίνηση που φέρνει το εκλεπτυσμένο e-POWER, το Qashqai είναι βέβαιο ότι θα καλύψει στο έπακρο κάθε απαίτηση του υποψήφιου αγοραστή.

Με τις τιμές του νέου Qashqai να ξεκινούν από τις 24.490€, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να μάθουν περισσότερα στο  https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/new-qashqai-2021.html,    όπως και στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan, σε όλη την Ελλάδα.