Νέα, τελευταία και συλλεκτική έκδοση για όλα τα μοντέλα smart με κινητήρα βενζίνης

Κοινοποίησε το άρθρο

Η smart κλείνει το 2020 έναν κύκλο που ξεκίνησε το 1998 και εγκαθίδρυσε μία νέα κατηγορία στην αυτοκίνηση: αυτήν, του ευέλικτου, στιλάτου και οικονομικού αυτοκινήτου πόλης! Αυτήν τη στιγμή, η smart είναι η μοναδική μάρκα που προσφέρει όλη τη γκάμα μοντέλων της τόσο με κινητήρες βενζίνης όσο και με ηλεκτροκινητήρες. Η νέα εποχή προτάσσει την ηλεκτροκίνηση και η smart πρόκειται να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή.

 

Για να αποχαιρετήσει την εποχή της συμβατικής βενζινοκίνησης με το απαράμιλλο στιλ της, η smart παρουσιάζει την ειδική έκδοση urbanshadow, η οποία συνδυάζει τα δύο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της μάρκας: την απόλυτη ευελιξία με τον δυναμικό χαρακτήρα. Tο smart urbanshadow είναι ένα πλούσια εξοπλισμένο αυτοκίνητο με BRABUS* χαρακτηριστικά στην εξωτερική του εμφάνιση (μπροστινή αεροτομή BRABUS και πίσω διαχύτης BRABUS) που προσφέρεται σε προνομιακή τιμή και διατίθεται και στις τρεις εκδόσεις της μάρκας coupé, cabrio και forfour!

Η έκδοση urbanshadow βασίζεται στη γραμμή passion και έχει στοιχεία που τονίζουν τον δυναμικό χαρακτήρα του smart τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Προσφέρεται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων twinamic και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο κινητήρες βενζίνης: τον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό 999 cc απόδοσης 71 ίππων (52kW) και τον ισχυρότερο 3κύλινδρο τούρμπο των 898 cc απόδοσης 90 ίππων (66kW).

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρεται με το σπορ πακέτο Sleek Styleπου περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών σχεδίασης 8 ακτίνων σχήματος Υ σε μαύρο χρώμα, σπορ ανάρτηση, χαμηλωμένη κατά 10 mm για ακόμη πιο σπορτίφ εμπειρία, σπορ τριάκτινο, δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με paddles για την αλλαγή ταχυτήτων και σπορ πεντάλ από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητικά στοιχεία.

Επιπλέον, συνδυάζεται με δύο πακέτα εξοπλισμού, το Light Package που περιλαμβάνει ατμοσφαιρικό φωτισμό, κεντρικό υποβραχιόνιο και πρόσθετο όργανο με ρολόι και στροφόμετρο καθώς και τον εξοπλισμό led & sensors

* η ονομασία BRABUS δεν αναγράφεται στα χαρακτηριστικά που φέρει το όχημα  

και / ή το πακέτο Technology που περιλαμβάνει κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα υποβοήθησης πέδησης Active Brake Assist και σύστημα Cool & Media.

Πιο αναλυτικά:

  • Το πακέτο LED & sensor περιλαμβάνει:
    • Προβολείς αλογόνου H4 με λειτουργία Welcome, ενσωματωμένα φώτα πορείας ημέρας τεχνολογίας οπτικών ινών LED και πίσω φώτα τεχνολογίας LED
    • Προβολείς ομίχλης με φωτισμό αλλαγής κατεύθυνσης
    • Αισθητήρα βροχής και φωτός
  • Το πακέτο Cool & Media περιλαμβάνει:
    • Αυτόματο σύστημα κλιματισμού με αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας και σύνθετο φίλτρο με ενεργό άνθρακα
    • smart Media-System με οθόνη αφής 17,8 cm (7″), θύρα AUX-/USB (κεντρική κονσόλα), φωνητικό χειρισμό, διεπαφή Bluetooth® με σύστημα ανοικτής ακρόασης, Mirror-LinkTM, audio streaming για μετάδοση μουσικής, MirrorLink®1, σύστημα πλοήγησης με χάρτες ολόκληρης της Ευρώπης

Έπιπλέον, στον πλούσιο και exclusive βασικό εξοπλισμό που διαθέτει το urbanshadow στη χώρα μας, μπορεί να προστεθεί και η πανοραμική γυάλινη οροφή.

Όσον αφορά στους χρωματικούς συνδυασμούς, δίνονται οι παρακάτω δυνατότητες:

  • Μαύρος κλωβός ασφαλείας tridion με όλα τα χρώματα
  • Συνδυασμός ίδιου χρώματος στον κλωβό ασφαλείας tridion και τα bodypanels σε λευκό, μαύρο, ασημί και γκρι
  • Κλωβός ασφαλείας σε ασημί, γκρι ή λευκό και μαύρα bodypanels.

Η μπροστινή μάσκα ταιριάζει με το χρώμα των bodypanel, εάν αυτά είναι λευκά ή ασημί ενώ για τα υπόλοιπους χρωματικούς συνδυασμούς προσφέρεται σε μαύρο.

Η υφασμάτινη οροφή γιαι τα cabrio μοντέλα του urbanshadow προσφέρεται σε μαύρο χρώμα.

Με την αγορά ενός smart urbanshadow, το συμβόλαιο συντήρησης compact* διάρκειας τριών ετών παρέχεται εντελώς δωρεάν.

 

Το συμβόλαιο συντήρησης compact*:

  • Αφορά στην τακτική προγραμματισμένη συντήρηση των επιβατικών οχημάτων smart σύμφωνα με τις προδιαγραφές (φύλλο συντήρησης) του κατασκευαστή.
  • Περιλαμβάνει τις εργασίες, τα ανταλλακτικά και απαιτούμενα λειτουργικά υγρά που απαιτούνται για την τακτική συντήρηση του οχήματος.
  • Ισχύει για 3 χρόνια ή 60.000 χιλ. χιλιόμετρα (όποιο από τα δύο επέλθει πρώτο).

Βρείτε εδώ τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Διανομέα για να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά.

* Ισχύει μόνο για το εξουσιοδοτημένο δίκτυο επισκευαστών smart και αφορά μόνο πελάτες λιανικής. Σε περίπτωση αλλαγής της ιδιοκτησίας του οχήματος, το συμβόλαιο συντήρησης compact δεν μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο όχημα αλλά μεταφέρεται στον νέο ιδιοκτήτη του ίδιου οχήματος. Η smart διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να αποσύρει αυτήν την καμπάνια ανά πάσα στιγμή.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο διανομέων της smart ή στο site: https://www.smart.com/gr/el/index.html