Ανάκληση για 429 Volvo. Δες αν σε αφορά

Κοινοποίησε το άρθρο

Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία VOLVO CAR HELLAS Α.Ε. εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης αυτοκινήτων VOLVO µοντέλα S60, V60, V40, V40CC, S90, V90, V90CC και XC90, µε κωδικό R-29945.
Η ανάκληση αφορά σε 429 οχήµατα, µοντέλα ετών 2016 – 2019. Μετά από έρευνες της Volvo Cars, έχει βρεθεί ότι σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, η πλαστική πολλαπλή εισαγωγή του κινητήρα µπορεί να λιώσει και να παραµορφωθεί. Στη χειρότερη περίπτωση, υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστεί µια τοπική ανάφλεξη.
Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω email/επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών αυτοκινήτων VOLVO σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει ενηµέρωση λογισµικού και τροποποίηση µέρους του κυκλώµατος ψύξης του συστήµατος ανακύκλωσης καυσαερίων (EGR), χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας VOLVO CAR HELLAS στο τηλέφωνο 210-5794900.