Πού θα δούμε το Ράλλυ Ακρόπολις στην Τηλεόραση

Κοινοποίησε το άρθρο
Ράλλυ Ακρόπολις

Το μεγάλο ενδιαφέρον που έχει δημιουργήσει η παρουσία του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, υπογραμμίζεται από την εκτεταμένη τηλεοπτική του κάλυψη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

BYD Doplhin G DMI-i: Ήρθε στην Ελλάδα με αυτονομία για πάνω από 1.000 χλμ. – Εκδόσεις και τιμές

BYD Doplhin G DMI-i: Ήρθε στην Ελλάδα με αυτονομία για πάνω από 1.000 χλμ....

0
To BYD Doplhin G DMI-i είναι το πρώτο Super Hybrid χάτσμπακ που έρχεται στην Ελλάδα. Δείτε τα χαρακτηριστικά, τις εκδόσεις και τις τιμές του.

Επιδότηση καυσίμων: Μέχρι πότε ισχύει η νέα παράταση – Πόσο μειώνεται η τιμή σε...

0
Παρατείνεται έως τις 15 Νοεμβρίου η επιδότηση καυσίμων. Πόσα λεπτά κερδίζουν οι οδηγοί σε βενζίνη, diesel και τι ισχύει για το πετρέλαιο θέρμανσης.     Η…καθιερωμένη πλέον,...
BAIC και ARCFOX έρχονται στην Ελλάδα: Πότε ξεκινούν οι πωλήσεις και ποια είναι τα πρώτα μοντέλα

BAIC και ARCFOX έρχονται στην Ελλάδα: Πότε ξεκινούν οι πωλήσεις και ποια είναι τα...

0
Οι BAIC και ARCFOX έρχονται στην Ελλάδα μέσω της TeoMotors. Τα πρώτα SUV και ηλεκτρικά μοντέλα αναμένονται το 2027, με 11 νέες αφίξεις έως το 2028.

Για την πλήρη τηλεοπτική κάλυψη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, η COSMOTE TV έχει δημιουργήσει ειδικό pop-up κανάλι, ενώ επίσης, η ΕΡΤ θα μεταδώσει ζωντανά την Τελετή Εκκίνησης και την COSMOTE 5G Athens Stage. Όπως σε κάθε γύρο του WRC, οι ειδικές διαδρομές θα μεταδίδονται ζωντανά και από τη συνδρομητική πλατφόρμα WRC All Live, στην επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού.

Ειδικότερα, η COSMOTE TV έχει δημιουργήσει ένα νέο pop-up κανάλι, το οποίο μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου θα μεταφέρει τον παλμό του αγώνα με αφιερώματα, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και μετάδοση ειδικών διαδρομών. Έχοντας βγει στον «αέρα» από τις 6 Σεπτεμβρίου, στο κανάλι “COSMOTE Sport Acropolis Rally” ήδη προβάλλεται καθημερινή εκπομπή διάρκειας 1,5 ώρας με παρουσιαστές τους Αντρέα Παλομπαρίνι και Γιάννη-Μάριο Παπαδόπουλο, ενώ οι ρεπόρτερ Βιδιάνος Ρούσσος και Κώστας Κατέβας μεταφέρουν τα τελευταία νέα από το ΕΚΟ Service Park στην Λαμία.

Σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα προχωρήσει και η ΕΡΤ. Πιο συγκεκριμένα, η ΕΡΤ2 θα καλύψει στην Τελετή Εκκίνησης από την Ακρόπολη την Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 έως τις 18:00, σε περιγραφή Ηλία Παπαϊωάννου, ενώ αμέσως μετά, και μέχρι της 20:00, τη σκυτάλη θα πάρει ο Άγγελος Σταθακόπουλος, για την ειδική διαδρομή COSMOTE 5G Athens Stage, στην Πλατεία Συντάγματος.

Όπως συμβαίνει με κάθε αγώνα του WRC, όλες οι ειδικές διαδρομές θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω του WRC+ και πιο συγκεκριμένα, από τη συνδρομητική πλατφόρμα WRC All Live.

Αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Pop up κανάλι COSMOTE Sport Acropolis Rally

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου

Acropolis Rally Show, 20:00

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου

Acropolis Rally Show, 20:00

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου

Acropolis Rally Show, 19:00

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου

Shakedown, 08:00

Acropolis Rally Show, 17:00

Εκκίνηση, 17:30

SS1 COSMOTE 5G Athens Stage, 18:00

Acropolis Rally Show, 20:00

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου

Acropolis Rally Show, 10:00

SS2 Άγιοι Θεόδωροι 1, 10:15

SS3 Λουτράκι, 11:10

Acropolis Rally Show, 13:00

SS4 Άγιοι Θεόδωροι 2, 13:20

SS5 Θήβα, 15:45

SS6 Ελάτεια, 17:40

Acropolis Rally Show, 20:00

Highlights 1ης ημέρας, 23:30

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου

Acropolis Rally Show, 08:15

SS7 Παύλιανη 1, 08:30

SS8 Γραβιά, 09:55

Acropolis Rally Show, 11:30

SS9 Βωξίτες, 11:50

SS10 Ελευθεροχώρι 1 , 13:00

Acropolis Rally Show, 16:00

SS11 Παύλιανη 2, 16:15

SS12 Ελευθεροχώρι 2, 18:00

Acropolis Rally Show, 20:00

Highlights 2ης ημέρας, 23:30

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου

Acropolis Rally Show, 07:45

SS13 Ταρζάν 1, 08:00

SS14 Πύργος, 09:50

SS15 Ταρζάν 2 (Power Stage), 13:00

Acropolis Rally Show, 14:30

Highlights αγώνα, 23:30

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου

Acropolis Rally Show, 20:00

ΕΡΤ2

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου

Εκκίνηση, 17:30

SS1 COSMOTE 5G Athens Stage, 18:08

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων του WRC All Live στην επίσημη ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ