Ανάκληση για Audi A4, A5, A6, A7 και Q5

Κοινοποίησε το άρθρο

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι, η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενικός Εισαγωγέας των Audi στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου στα μοντέλα A4, A5, A6, A7 και Q5.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 306 οχήματα, παραγωγής από τον Μάιο 2017 έως τον Μάρτιο 2020. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, στα επηρεαζόμενα οχήματα ενδέχεται να διεισδύσει υγρασία στο κέλυφος της γεννήτριας-μίζας, με αποτέλεσμα, υπό δυσμενείς συνθήκες, να προκληθεί βραχυκύκλωμα στο εξάρτημα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Tο αυτοκίνητο της Naomi Campbell στις Κάννες

Η BMW χρησιμοποιεί επίσης τα φώτα της δημοσιότητας στις Κάννες για την παρουσίαση ενός ξεχωριστού οχήματος, το οποίο δημιουργήθηκε για τα...μάτια της Naomi Campbell       Για...

FORD Mustang Mach-E από…δοχεία γιαουρτιού

Η FORD κατάφερε να μειώσει το βάρος της Mustang Mach-E χρησιμοποιώντας μια ιδιαίτερα αποτελεσματική δίαιτα προερχόμενη από τα γιαούρτια       Για την FORD Mustang Mach-E έχουν...

ALFA ROMEO Giulia και Stelvio Quadrifoglio Super Sport (video)

  Οι εκδόσεις Super Sport επιστρέφουν στην γκάμα της ALFA ROMEO για να τονίσουν τα σπορ χαρακτηριστικά αλλά και να θυμίσουν το αγωνιστικό παρελθόν της...

Από τη συνεπαγόμενη τοπική υπερθέρμανση δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα και η εκδήλωση πυρκαγιάς. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και σε ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service AUDI της εταιρείας KOSMOCAR A.E. για να γίνει αντικατάσταση της γεννήτριας-μίζας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Audi στο τηλέφωνο 210 9981200 από 09:00 – 18:00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.