
Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι, η εταιρεία BMW Hellas AE, Γενικός Αντιπρόσωπος Εισαγωγέας και Διανομέας των αυτοκινήτων BMW στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοντέλων σειράς 3 και 5.
Η ανάκληση αφορά σε 551 οχήματα, παραγωγής από Απρίλιο 1999 έως Δεκέμβριο 2003, στα οποία απαιτείται να γίνει αντικατάσταση του αερόσακου οδηγού.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα GR Yaris που κινείται με…νερό, στο Ράλι Ακρόπολις – Που θα το δείτε
Green NCAP: Σύγκριση ηλεκτρικών, υβριδικών και βενζινοκίνητων – Ποια είναι πιο «οικολογικά»
Ράλι Ακρόπολις: Όλοι οι νικητές
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως με προσωπική επιστολή, ώστε να επισκεφθούν το δίκτυο επισήμων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της BMW Hellas ΑΕ, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ιδιοκτήτες / κάτοχοι οχημάτων, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το δίκτυο επισήμων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της BMW Hellas AE, ή με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 210 9118000 από 09.00 – 17.00 καθημερινά, ή ακόμη να επισκεφθούν το site www.bmw.gr.
















