Η Goodyear είναι Αποκλειστικός Προμηθευτής Ελαστικών του WTCR

Για την Goodyear, ένα ακόμα συναρπαστικό διεθνές πρόγραμμα μηχανοκίνητου αθλητισμού ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον πρώτο γύρο του WTCR- FIA World Touring Car Cup.

Η Goodyear ορίστηκε ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών σε αυτή την δημοφιλή διοργάνωση, προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό της ένα ακόμα κορυφαίο πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού παγκόσμιου επιπέδου.

Η σεζόν WTCR ξεκινά με τον Αγώνα του Βελγίου που περιλαμβάνει δύο αγώνες στο Circuit του Zolder, αυτό το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Σεπτεμβρίου για να εκκινήσει ένα πιεσμένο, γεμάτο αναπροσαρμογές ημερολόγιο, που πλέον θα επικεντρώνεται στην Ευρώπη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Με έναν πομποδέκτη η διέλευση από όλα τα διόδια της χώρας από τον Νοέμβριο

0
Σε λειτουργία βρίσκεται από τις αρχές του μήνα η υπηρεσία Egnatia Pass, η οποία βοηθά τους οδηγούς να διέρχονται με τα οχήματά τους από...

ΚΟΚ: Μετά τα 16 τα παιδιά σε μηχανάκι, σε ειδικό κάθισμα έως 12 ετών

0
Σύμφωνα με τον ΚΟΚ τα παιδιά επιτρέπεται να ανεβαίνουν σε μοτοσικλέτες μετά την ηλικία των 16 ετών είτε ως οδηγοί είτε ως επιβάτες. Επίσης, τα παιδιά πρέπει να κάθονται...

Ανάκληση για 1.070 Volvo XC60

0
Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι, η εταιρεία Volvo Car Hellas εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων του μοντέλου XC60, παραγωγής 2018-20 (κωδικός ανάκλησης R-10044). Η ανάκληση αφορά σε 1.070 οχήματα. Μετά...

Ως συνήθως η σεζόν WTCR περιλαμβάνει αγώνες από όλο τον κόσμο, τους οποίους η Goodyear μπορεί να προσβλέπει ως μέρος της μακροχρόνιας, επιτυχημένης συνεργασίας της ως αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών και επίσημος συνεργάτης.

Μετά την πίστα του Zolder, οι Ομάδες του WTCR θα επισκεφθούν το Nürburgring της Γερμανίας, για αγώνες 25,4 χλμ. στο απαιτητικό Nordschleife. Στη συνέχεια θα αγωνιστούν στις πίστες Slovakiaring, της Σλοβακίας, στην Hungaroring, της Ουγγαρίας, στην Aragón της Ισπανίας και στην Adria, της Ιταλίας.

Οι δύο πρώτες διοργανώσεις θα αποτελούνται από δύο αγώνες σε κάθε πίστα, πριν αυξηθούν σε τρεις αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο από το Slovakiaring και μετά. Συνολικά οι έξι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε μια περίοδο δύο μηνών που θα κορυφωθεί στις 14 & 15 Νοεμβρίου στην Andria.

Όλες οι Ομάδες του WTCR θα χρησιμοποιήσουν μια συγκεκριμένη προδιαγραφή αγωνιστικών ελαστικών Goodyear Eagle F1 SuperSport προσαρμοσμένα σε ξηρές συνθήκες και θα έχουν πρόσβαση σε μια μοναδική προδιαγραφή ελαστικού για υγρό οδόστρωμα.

Η απόφαση για τη χρήση ενός μόνο ευέλικτου slick ελαστικού, αντί για ένα σύνολο διαφορετικών ελαστικών, θεωρείται άκρως σημαντική για τη συνεργασία της Goodyear με την WTCR και την Eurosport Events. Οι αγώνες WTCR είναι flat-out δοκιμές, δίχως αλλαγές ελαστικών στα μέσα του αγώνα.

googlenews