Η Nissan αποκαλύπτει το νέο PULSAR Black Edition

Κοινοποίησε το άρθρο

Βασισμένο στην έκδοση N-Connecta,  το Pulsar Black Edition, τo κορυφαίο σε χώρους και ασφάλεια hatchback της Nissan, απόκτα μια νέα έκδοση που του προσδίδει περισσότερο στυλ και κομψότητα. 

Pulsar Black Edition 01

Οι εξωτερικές αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν νέους σκουρόχρωμους εμπρόσθιους προβολείς  με την χαρακτηριστική “υπογραφή” LED, μαύρους καθρέπτες, καθώς  και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Αναβαθμίσεις έχει δεχθεί και το ευρύχωρο εσωτερικό του μοντέλου, το οποίο παραμένει στην κορυφή της κατηγορίας,  ως προς τον ωφέλιμο χώρο των πίσω επιβατών. Σε αυτές περιλαμβάνονται τα καθίσματα με επένδυση από δέρμα υψηλής ποιότητας και το πίσω φιμέ παρμπρίζ, προσφέροντας νέα επίπεδα άνεσης για τους επιβάτες.

Pulsar Black Edition 02

Pulsar Black Edition 03

Το Pulsar Black Edition είναι επίσης εξοπλισμένο με το σύστημα ψυχαγωγίας και πλοήγησης με οθόνη αφής πέντε ιντσών NissanConnect. Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται η  σύνδεση Bluetooth με audio streaming  το ψηφιακό ραδιόφωνο DAB, όπως και οι θύρες aux / USB.

Το Pulsar Black Edition διατίθεται με δύο από τους πιο δημοφιλείς κινητήρες της Nissan : τον  βενζινοκινητήρα 1.2 DIG-T 115PS και με τον diesel  1.5 dCi 110PS. Και οι δύο προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις, οικονομία και κορυφαία ποιότητα κύλισης.

Pulsar Black Edition 04