Βόλφ : “O Χάμιλτον σήμερα ήταν πεινασμένος σαν λιοντάρι”

Μετά την νίκη στο τουρκικό GP, που έδωσε το έβδομο πρωτάθλημα στον Λιούις Χάμιλτον, το “αφεντικό” της Μερσέντες, Τότο Βολφ επεσήμανε ότι ο Βρετανός πρωταθλητής της F1 σήμερα “ήταν πεινασμένος σαν λιοντάρι”.

Ο Τότο Βολφ δήλωσε χαρακτηριστικά στο Sky F1 ότι: “Έδειξε πως μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση που δεν ήταν υπέρ του στην αρχή. Ήταν ο μοναδικός που “έμεινε στον δρόμο”, αυτή είναι η σημερινή διαφορά”.

Το συμβόλαιο του Χάμιλτον και του Βολφ λήγει στο τέλος του 2020, με τον Αυστριακό να επισημαίνει ότι: “Νομίζω ότι ο ένας είναι παράγοντας για τον άλλον. Υπάρχει πολύ μεγάλη δομή από πίσω μου, που αν έφευγα, θα εξακολουθούσαν να κερδίζουν. Και αυτό είναι κάτι που θα βλέπω επίσης ως υποχρέωσή μου στο μέλλον, για να βεβαιωθώ ότι η ομάδα κερδίζει, το ότι θέλω να θέσω τα θεμέλια για αυτό. Αλλά αυτή η στιγμή δεν έχει έρθει ακόμα για να φύγω.”

Ο Βόλφ συνέχισε λέγοντας ότι: “Ναι, δείτε τι έγινε σήμερα, ο Χάμιλτον ήταν πεινασμένος σαν λιοντάρι (για αυτό και πήρε την νίκη). Δεν έχω δει να πέφτει το κίνητρο του”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης