Μικ Σουμάχερ: “Για μένα, στόχος είναι το Q2”

Κοινοποίησε το άρθρο

Ο Μικ Σουμάχερ θα είναι ο νέος οδηγός της HAAS από την νέα σεζόν και σε πρόσφατες δηλώσεις του εξήγησε ποιοι στόχοι του για την φετινή σεζόν, τονίζοντας ότι αν προκρίνεται στις κατατακτήριες δοκιμές στο Q2, θα αισθάνεται σαν να νίκησε.

Ο Μικ Σουμάχερ είναι ο φετινός πρωταθλητής της F2 αλλά και γιος του μεγάλου εφτάκις πρωταθλητή Μίκαελ Σουμάχερ. Ο Μικ έχοντας πολλές δεξιότητες και ένα μεγάλο όνομα να κουβαλήσει θα είναι ο νέος οδηγός της Haas, μαζί με τον Νικίτα Μάζεπιν, αφού οι Ρομαίν Γκροζάν και Κέβιν Μάγκνουσεν αποτελούν παρελθόν από την Αμερικανική ομάδα.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, όπως διαβάζουμε στο f1planet.com, o Μικ Σουμάχερ δήλωσε ότι: “Τον επόμενο χρόνο θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε τις προσδοκίες μας και θα είμαστε πραγματικά open-minded σε κάθε θέμα που θα συμβεί στην επόμενη σεζόν.

Για μένα, ο στόχος είναι το Q2. Είναι δύσκολο να το φτάσουμε, αλλά αν τα καταφέρουμε, θα είναι σαν νίκη για εμάς. Οπότε, έχω αυτό το στόχο όχι μόνο για να παρακινήσουμε τους εαυτούς μας, αλλά επίσης για να δείξουμε στον κόσμο ότι συνεχώς παλεύουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο”.

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης