Δοκιμή Dacia Dokker Van 1.5 dCi : Θα θέλεις να δουλέψεις μαζί του

Βασισμένο στη φιλοσοφία της μάρκας που σαν στόχο έχει να προσφέρει απόλυτα ολοκληρωμένα αυτοκίνητα με κορυφαίο value for money, το DOKKER χάρη και στο στιβαρό του χαρακτήρα μπορεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

Το Dacia Dokker Van, χάρη στα ξεχωριστά προϊοντικά χαρακτηριστικά του, αλλά και την ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή αγοράς,  έχει ξεχωρίσει ως μία από τις πλέον αποδοτικές λύσεις για τους επαγγελματίες που αναζητούν ένα σύγχρονο Vanette. Οι κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες (750 κιλά ωφέλιμο βάρος, έως 3,9κ.μ. ωφέλιμος όγκος) σε συνδυασμό με τις επιλογές τύπου διαχωριστικού, καθιστούν το Dokker Van ιδανικό για ένα μεγάλο εύρος επαγγελμάτων και δραστηριοτήτων.

Δοκιμασμένος κινητήρας, γνωστός για την οικονομία του

Όπως και στα υπόλοιπα μοντέλα της Dacia, η χρήση δοκιμασμένων τεχνολογικών λύσεων του GROUPE RENAULT, όπως ο  προηγμένος κινητήρας  πετρελαίου 1.5 dCi της Renault με 75 και 90 ίππους, με μέση κατανάλωση μόλις 4,1λίτρα/100χλμ., εξασφαλίζουν στο DOKKER κορυφαία άνεση, ασφάλεια, αξιοπιστία, αλλά και εξαιρετικά χαμηλό κόστος συντήρησης. Συγκεκριμένα σε βάθος 5ετίας το κόστος για την προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου αγγίζει μόλις τα 0,5 ευρώ/ημέρα! Αν υπολογίσουμε και την 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με την οποία καλύπτεται το μοντέλο, η Dacia δημιουργεί για τον επαγγελματία μια πραγματική ομπρέλα προστασίας, αφήνοντας τον να ασχοληθεί με την εργασία του, χωρίς καμία απολύτως έγνοια για το αυτοκίνητο του.

Με χαρτί και μολύβι…

Οταν επιλέγεις ένα επαγγελματικό όχημα, είναι κάτι παραπάνω από μεταφορικό μέσο. Είναι πολλές φορές η φυσική σου επαγγελματική έδρα, το εργαλείο, το δεξί σου χέρι. Για αυτό λοιπόν η επιλογή του γίνεται ύστερα από σοβαρή καταγραφή των χαρακτηριστικών των υποψήφγιων επαγγελματικών οχημάτων και στο τέλος “κερδίζει” αυτό που συγκεντρώνει τα περισσότερα θετικά ανάλογα την φύση του επαγγέλματος αλλά και την ταχύτερη απόσβεση του κεφαλαίου αγοράς. Τί προσφέρει λοιπόν το Dacia Dokker Van που το κάνει να ξεχωρίζει στην κατηγορία του;

Σίγουρα μετράει η σχέση απόδοσης/τιμής. Τους λόγους τους γράψαμε μόλις παραπάνω. Από εκεί και πέρα στα περισσότερα επαγγέλματα σημαντικός παράγοντας είναι το ωφέλιμο βάρος που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι 750 κιλά, αλλά και και ωφέλιμος όγκος που κυμαίνεται από 3,3 έως 3,9 κυβικά μέτρα με προστατευτική επένδυση στο χώρο φόρτωσης. Επιπλέον υπάρχει και η επιλογή (χωρίς επιπλέον χρέωση) διαχωριστικού καμπίνας – χώρου φόρτωσης.

Το έξυπνο σύστημα Easy Seat με αναδιπλούμενο διαχωριστικό πλέγμα και αναδιπλούμενο – αφαιρούμενο κάθισμα συνοδηγού σίγουρα θα λύσει τα χέρια όπως άλλωστε και η πίσω δίφυλλη ασύμμετρη (60/40) πόρτα με δυνατότητα ανοίγματος κατά 180 μοίρες. Μιλώντας για τις πίσω πόρτες  να αναφέρουμε ότι διαθέτει τη μεγαλύτερη πλαϊνή πόρτα στην κατηγορία (703χλστ.) ενώ δύναται να μεταφέρει αντίκειμενα μήκους από 1,9 έως 3,1 μέτρα.

Πραγματικός συνεργάτης

Είναι τόσα πολλά τα στοιχεία που συνθέτουν τις δυνατότητες του Dacia Dokker Van που πραγματικά θα λύσει τα χέρια οποιουδήποτε επαγγελματία ακόμη και για επαγγέλματα υγειονομικού χαρακτήρα με δυνατότητα μετασκευής σε ψυκτικό θάλαμο. Αυτό που  ενισχύει την παρουσία του σίγουρα είναι η ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο σε καθημερινή βάση, η συντήρηση κάθε 20.000χλμ. ή 1 φορά το χρόνο, με συνολικό κόστος για τα 5 πρώτα έτη χρήσης 0,50 ευρώ/ημέρα και φυσικά η τιμή από 11.900 ευρώ (+Φ.Π.Α. 24%) με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ