Νέο λογότυπο για την Kia

Logo-Kia-2021

Η Kia Motors Corporation αποκάλυψε το νέο της εταιρικό λογότυπο καθώς και το παγκόσμιο σλόγκαν της μάρκας σηματοδοτώντας τον τολμηρό μετασχηματισμό της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας όπως και τους νέους της στόχους.

Η εισαγωγή του νέου λογότυπου αντιπροσωπεύει τις φιλοδοξίες της Kia για μία ηγετική θέση στη νέα εποχή της κινητικότητας, ανανεώνοντας σχεδόν όλους τους τομείς του επιχειρηματικού της προφίλ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Honda e

Δοκιμή Honda e : Το ψηφιακό και ηλεκτρικό παιδί της πόλης

0
Από EV Concept ακόμα, κατάφερε και έγινε θρύλος, ο θρύλος έγινε ηλεκτρικό πρωτότυπο και το πρωτότυπο έγινε το πιο ζωηρό, πιο επιθυμητό αυτοκίνητο πόλης...
Subaru Outback

Δοκιμή Subaru Outback: Το απόλυτο crossover αυτοκίνητο

0
Ήταν το 1995 όταν πρωτοκυκλοφόρησε το νέο Subaru Outback. Σήμερα βρίσκεται στην έκτη γενιά του και αντικατοπτρίζει τις ανάγκες των σημερινών πελατών, που θέλουν...
Honda SENSING 360

Honda SENSING 360 : Νέο Σύστημα Ασφάλειας και Υποστήριξης Οδηγού

0
Η Honda Motor Co., Ltd. αποκάλυψε το νέο σύστημα ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού Honda SENSING 360 που καταργεί τα τυφλά σημεία γύρω από το...

Ο σχεδιασμός του νέου λογότυπου της Kia βασίζεται σε τρεις έννοιες: τη «συμμετρία», το «ρυθμό» και την «άνοδο». Η «συμμετρία» του λογότυπου αντικατοπτρίζει τη σύγκλιση των αναγκών κινητικότητας των πελατών με την περιβαλλοντική ευθύνη για ένα βιώσιμο μέλλον.

Ο «ρυθμός» ενσωματώνει το συνεχώς προσαρμοζόμενο πνεύμα της Kia με μια ανανεωμένη δημιουργική ενέργεια που εναρμονίζεται με τις επιθυμίες των πελατών. Η «ανοδική» φύση του νέου λογότυπου, με μία μόνο συνεχόμενη γραμμή, συμβολίζει τη δέσμευση της Kia να προσφέρει συναρπαστικά και αξιόπιστα προϊόντα στους πελάτες της και στιγμές έμπνευσης σε κάθε επαφή τους με τη μάρκα.

Το νέο λογότυπο αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια μιας πρωτοποριακής έκθεσης με πυροτεχνήματα στη Σεούλ της Κορέας. Στην εκδήλωση είδαμε 303 «πυρo-drones» να εκτοξεύουν εκατοντάδες πυροτεχνήματα σε ένα συγχρονισμένo σκηνικό αναπαριστώντας τη νέα εποχή της Kia.

Κάτι που δημιούργησε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για τα «περισσότερα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAVs) ταυτόχρονης εκτόξευσης πυροτεχνημάτων».