Ποια είναι η Νο. 1 μάρκα στην Ελλάδα στο φυσικό αέριο ;

Ποια είναι η Νο. 1 μάρκα στην Ελλάδα στο φυσικό αέριο ;

Ποια είναι η Νο. 1 μάρκα στην Ελλάδα στο φυσικό αέριο ; Τέσσερα στα δέκα αυτοκίνητα φυσικού αερίου που ταξινομούνται να είναι δικά της μοντέλα

Συνολικά τρία μοντέλα SKODA με φυσικό αέριο, τα SCALA G-TEC, KAMIQ G-TEC και OCTAVIA G-TEC διατίθενται στην ελληνική αγορά, με τις προτεινόμενες τιμές λιανικής να ξεκινούν από 17.500 €

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

διόδια στην Εγνατία Οδό

Διόδια στην Εγνατία Οδό : Τέσσερις νέοι σταθμοί είσπραξης

0
Από τις 12 Μαΐου έχουμε και νέα διόδια στην Εγνατία Οδό. Ο λόγος για τους πλευρικούς σταθμούς Βαφέικα, ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, στον πλευρικό Σταθμό του...
Mercedes Sprinter

Ανάκληση για Mercedes Sprinter. Δείτε αν σας αφορά

0
Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι, η εταιρεία Mercedes-Benz ΕΛΛΑΣ ΜΟΝ. Α.Ε.Ε., γενικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των Mercedes στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης ελαφρών φορτηγών...
Hyundai Motorsport

Η Hyundai Motorsport ανανέωσε με τους Thierry Neuville και Ott Tänak

0
Η Hyundai Motorsport ανακοίνωσε νέα πολυετή συμβόλαια με τους οδηγούς της ομάδας στο FIA World Rally Championship (WRC) Thierry Neuville και Ott Tänak Η Hyundai...

Ποια είναι η Νο. 1 μάρκα στην Ελλάδα στο φυσικό αέριο ; Η SKODA είναι αδιαμφισβήτητα η κυρίαρχη μάρκα στην Ελλάδα στα οχήματα που κινούνται με βασικό καύσιμο το φυσικό αέριο (CNG).

Μετά από εντυπωσιακή επίδοση στις πωλήσεις του 2020, όπου ένα στα τρία ταξινομηθέντα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο ήταν μοντέλο της SKODA, η μάρκα ανέβασε ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, το διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου 2021 ταξινομήθηκαν στην Ελλάδα συνολικά 327 αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο ως κύριο καύσιμο για τη λειτουργία τους.

Από αυτά, τα 130 ήταν μοντέλα της SKODA, που μεταφράζεται σε ποσοστό 39,76% για τη μάρκα στη συγκεκριμένη αγορά, ή σε πιο απλή ανάγνωση τέσσερα στα δέκα αυτοκίνητα φυσικού αερίου που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2021, ήταν μοντέλα SKODA.

Ποια είναι η Νο. 1 μάρκα στην Ελλάδα στο φυσικό αέριο ;Το φυσικό αέριο είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας καύσιμο που προσφέρει δύο βασικά πλεονεκτήματα: το πρώτο, ουσιαστικά η συμπεριφορά του κινητήριου συστήματος παραμένει ίδια είτε χρησιμοποιείται φυσικό αέριο είτε βενζίνη και το δεύτερο, το κόστος χρήσης είναι πολύ χαμηλό. Ενδεικτικά, το κόστος κίνησης με φυσικό αέριο είναι μόλις 3 €/100 χλμ. (με σημερινή τιμή 0,834 €/κιλό)!

Η SKODA προσφέρει σε έκδοση G-TEC, με κύριο καύσιμο το φυσικό αέριο, τα SCALA, KAMIQ καθώς και τη νέα OCTAVIA, στην τέταρτη γενιά της. Όλα τα μοντέλα είναι άμεσα διαθέσιμα μέσα και από το πρόγραμμα SKODA ONE, που προσφέρει:

– Άτοκη χρηματοδότηση για ένα χρόνο

– Προνομιακό επιτόκιο από 3,5% για ακόμα χαμηλότερη δόση

– Προκαταβολή από 0%

– Πληρωμή 1ης δόσης σε 4 μήνες από την αγορά

Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής για τα SKODA SCALA G-TEC, SKODA KAMIQ G-TEC και SKODA OCTAVIA G-TEC, ξεκινούν από 17.500 €, 19.500 € και 26.100 €, αντίστοιχα, ενώ η SKODA OCTAVIA G-TEC είναι διαθέσιμη και σε έκδοση για taxi, με ενδεικτική λιανική τιμή με ΦΠΑ και τέλος ταξινόμησης 23.302 €.

Τα πρατήρια που προσφέρουν φυσικό αέριο εξαπλώνονται με ταχύ ρυθμό σε όλη την Ελλάδα και ήδη καλύπτουν σε ευρύ βαθμό την Αττική, με οκτώ συνολικά πρατήρια στη διάθεση των οδηγών.

Δέκα ακόμα λειτουργούν στην υπόλοιπη χώρα, συγκεκριμένα δύο στη Θεσσαλονίκη, τρία στη Λάρισα, δύο στην Αχαΐα και από ένα σε Βόλο, Ιωάννινα και Λαμία.

Φυσικά, όλα τα μοντέλα της SKODA που χρησιμοποιούν ως καύσιμο το φυσικό αέριο μπορούν να λειτουργήσουν και με βενζίνη, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία στον οδηγό σε θέματα ανεφοδιασμού.

googlenews