7οι στον κόσμο οι Έλληνες τεχνικοί της Volvo

Με μία σημαντική επιτυχία για την Ελλάδα και την ομάδα της Volvo Σφακιανάκης Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Vista Global Technical Competition 2020 που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια από τη Volvo Cars.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Honda e

Δοκιμή Honda e : Το ψηφιακό και ηλεκτρικό παιδί της πόλης

0
Από EV Concept ακόμα, κατάφερε και έγινε θρύλος, ο θρύλος έγινε ηλεκτρικό πρωτότυπο και το πρωτότυπο έγινε το πιο ζωηρό, πιο επιθυμητό αυτοκίνητο πόλης...
Subaru Outback

Δοκιμή Subaru Outback: Το απόλυτο crossover αυτοκίνητο

0
Ήταν το 1995 όταν πρωτοκυκλοφόρησε το νέο Subaru Outback. Σήμερα βρίσκεται στην έκτη γενιά του και αντικατοπτρίζει τις ανάγκες των σημερινών πελατών, που θέλουν...
Honda SENSING 360

Honda SENSING 360 : Νέο Σύστημα Ασφάλειας και Υποστήριξης Οδηγού

0
Η Honda Motor Co., Ltd. αποκάλυψε το νέο σύστημα ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού Honda SENSING 360 που καταργεί τα τυφλά σημεία γύρω από το...

Η ομάδα της Volvo Σφακιανάκης Θεσσαλονίκης εκπροσωπώντας την Ελλάδα κατέλαβε την ιδιαίτερα τιμητική 7η θέση στην κατάταξη του Τελικού, μεταξύ 39 ομάδων από όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για την πιο σημαντική διάκριση ελληνικής ομάδας από τη θέσπιση του διαγωνισμού. Στην πρώτη θέση κατετάγη η ομάδα του Καναδά, ενώ μεταξύ των ευρωπαϊκών συμμετοχών σε υψηλότερες θέσεις από την ελληνική βρέθηκαν μόνο η νορβηγική και η σουηδική ομάδα (4η και 6η αντίστοιχα).

Οι αρχικές φάσεις του Volvo Vista Global Technical Competition πραγματοποιούνται σε εθνικό επίπεδο, με τη νικήτρια ομάδα από κάθε χώρα να προκρίνεται στον Παγκόσμιο Τελικό. Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε μέσω ψηφιακής πλατφόρμας, λόγω των περιορισμών που οφείλονται στην πανδημία.

Το Volvo International Service Training Award (VISTA), εκτός από διαγωνισμός, είναι  ένας θεσμός ο οποίος στοχεύει στη διαρκή βελτίωση των ανθρώπων που φροντίζουν για τη συντήρηση και την επισκευή των αυτοκινήτων Volvo.

Υπογραμμίζει τη δέσμευση της Volvo Cars για τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της μετά την πώληση, ώστε οι κάτοχοι Volvo να απολαμβάνουν πάντοτε service κορυφαίας ποιότητας.

«To Volvo Vista Global Technical Competition προσφέρει κίνητρο και έμπνευση στο ανθρώπινο δυναμικό των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Volvo στην Ελλάδα», δήλωσε ο Μίλτος Χατζηχαραλάμπους, Service Manager της Volvo Car Hellas.

«Είναι ένας διαγωνισμός που βελτιώνει τις ικανότητες και τις γνώσεις των συμμετεχόντων και συντελεί σε καλύτερο service, αποφέροντας ευχαριστημένους πελάτες, όπως αποτυπώνεται και στις κορυφαίες επιδόσεις που σημειώνει το Δίκτυο Επίσημων Διανομέων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών  της Volvo Car Hellas στις έρευνες ικανοποίησης πελατών.»