To Λιμενικό Σώμα θα περιπολεί με Nissan NAVARA

Κοινοποίησε το άρθρο

Στην άμεση ενίσχυση  του Λιμενικού Σώματος με  54 περιπολικά οχήματα του κορυφαίου Pick-Up Nissan NAVARA, προχώρησε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, υπογράφοντας προ μηνών σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Η προμήθεια προέκυψε μετά από δημόσιο διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας και διεθνούς συμμετοχής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

NISSAN Pixo: Το νέο ηλεκτρικό πόλης με 259 χλμ. αυτονομία και Google Gemini

0
Το νέο NISSAN Pixo είναι ένα compact ηλεκτρικό πόλης με 259 χλμ. αυτονομία, φόρτιση DC 50 kW, Google Gemini και ιδιαίτερα πρακτικό εσωτερικό.

NISSAN Kicks: Αυτό είναι το νέο υβριδικό SUV που έρχεται στην Ευρώπη

0
Η NISSAN φέρνει το νέο Kicks στην Ευρώπη με υβριδική τεχνολογία e-Power και επενδύει 170 εκατομμύρια λίρες για την παραγωγή του στη Βρετανία.

NISSAN Qashqai e-Power: Ρεκόρ Guinness με 1.980 χλμ. με ένα μόνο γέμισμα

0
Το NISSAN Qashqai e-Power κατέρριψε ρεκόρ Guinness διανύοντας 1.980 χλμ. με ένα μόνο γέμισμα καυσίμου, αποδεικνύοντας τις δυνατότητες της νέας γενιάς του υβριδικού συστήματος.     Ένα...

Η συγκεκριμένη αγορά των 54 περιπολικών NAVARA, συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς  και από Εθνικούς Πόρους.

Στην τελετή ένταξης, παρέστη σύσσωμη η ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, προεξάρχοντος του Υπουργού, κυρίου Ιωάννη Πλακιωτάκη, καθώς και η ανώτατη ηγεσία του Λιμενικού Σώματος. Από την πλευρά της Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, παρέστη ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κύριος Τάκης Θεοχαράκης.

Τα συγκεκριμένα οχήματα, με την κορυφαία ποιότητα και τις δυνατότητές τους, έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα από τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο  του Λιμενικού Σώματος.