Tα καλύτερα motorsport video games

Κοινοποίησε το άρθρο

Τα παιχνίδια που αφορούν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό έχουν φτάσει πλέον σε επίπεδα απίστευτου ρεαλισμού και ο διαχωρισμός των πολύ καλών από τα απλώς καλά είναι εμφανής.

Tα καλύτερα motorsport video games

Παρακάτω μια λίστα με τα καλύτερα του 2017, γιατί όπως και να το κάνουμε δεν θα αποφύγουμε τον πειρασμό να κάτσουμε πίσω από τιμόνι ή πάνω σε μοτοσικλετιστή σέλα  για να στρίψουμε με υπερβολική ταχύτητα είτε σε τόπους πραγματικούς με αυτοκίνητα που γνωρίζουμε, είτε σε τόπους φανταστικούς με αυτοκίνητα των ονείρων μας.

Valentino-Rossi-The-Game

1. Valentino Rossi The Game Αν και βγήκε στην αγορά το καλοκαίρι του 2016 θα παιχτεί με μανία το 2017. Η αναβάθμιση σε ότι αφορά τα γραφικά, τον ήχο και γενικά τον ρεαλισμό είναι πολύ μεγάλη και δεν θα ικανοποιήσει  μόνο τους οπαδούς του ντοκτόρε.

Need-for-Speed-2017

2. Need for Speed 2017 Υπάρχει η ανάγκη για ταχύτητα αλλά όχι ανάγκη για να δικαιολογηθεί η ύπαρξη του συγκεκριμένου παιχνιδιού στην λίστα.

F1-2017

3. F1 2017 Ήταν ήδη ρεαλιστικό, ήδη φτασμένο γραφιστικά αλλά ήρθε τον Σεπτέμβριο η έκδοση 2017 για να μας αποδείξει πως είναι πιο ρεαλιστική και ακόμα πιο φτασμένη.

Project-Cars-2

4. Project Cars 2 Υπόσχεται 50 διαφορετικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο, με επιλογή στις καιρικές συνθήκες και τις ώρες διεξαγωγής ενός αγώνα, περισσότερες από 200 πίστες και 200 διαφορετικά αυτοκίνητα, ποικιλία αγώνων όπως αναβάσεις, ταχύτητας, ασφάλτινα και χωμάτινα ράλλυ.

2017-Gran-Turismo-Sport

5. Gran Turismo Sport Σε αναμονή για το Gran Turismo 7 οι φίλοι του παιχνιδιού θα πρέπει να «αρκεστούν» προς το παρόν με την ενδιάμεση κατάσταση η οποία ακούει στο όνομα GT Sport

Dirt-Rally

6. Dirt Rally Εντάξει είναι του 2015 αλλά σαν αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει. Επικίνδυνα ρεαλιστικό σε σημείο να μην θέλεις να δεις τον πραγματικό αγώνα  αφού τον «έζησες» μέσα από το παιχνίδι.

FM7

7. Forza Motorsport 7 Το περιμένουμε κάπου το Φθινόπωρο του 2017 και οι υποσχέσεις που δίνονται είναι κυρίως η πιο ρεαλιστική εμπειρία του παιχνιδιού.  

Forza-Horizon

8. Forza Horizon 3 Περισσότερα από 350 αυτοκίνητα, διευρυμένος χάρτη δράσης και πολλαπλές επιλογές αναβαθμίσεων έχουν να περιμένουν οι φίλοι του FH.

9. Asseto Corsa 2016 Είναι ένα από τα παιχνίδια με προοπτικές σε ότι αφορά την εξέλιξή του αν και προς το παρόν έχει αρκετούς περιορισμούς παρά την σύμπραξη της Porsche AG