Μοναδική συλλεκτική Harley – Davidson Fat Boy 114 με σειριακό αριθμό

Fat Boy 30th AnniversaryΗ Harley-Davidson με αφορμή της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την κυκλοφορία του Fat Boy στην αγορά, τιμά την θρυλική μοτοσυκλέτα με την παρουσίαση του Fat Boy® 30th Anniversary.
Μία ανανεωμένη επετειακή έκδοση που διαθέτει σκούρα φινιρίσματα και μπρονζέ διακοσμητικά στοιχεία, καθώς και τον κατάμαυρο κινητήρα MilwaukeeEight® 114.
Η συλλεκτική έκδοση πρόκειται να κυκλοφορήσει σε μόλις 2.500 μοτοσυκλέτες παγκοσμίως, με την κάθε μια να φέρει το σειριακό αριθμό της σε ειδική πλάκα που έχει τοποθετηθεί στο ρεζερβουάρ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τα Opel Ascona και Manta γίνονται 50 Ετών

0
Το 1970, η Opel έφερε την επανάσταση στη μεσαία κατηγορία. Το Opel Ascona ήταν το πρωτότυπο μιας απολαυστικής, σπορ λιμουζίνας με κοντούς προβόλους και...

Το Mercedes-Benz Sprinter γιορτάζει 25 χρόνια

0
Πριν από 25 χρόνια, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ένα ελαφρύ επαγγελματικό που έμελλε να δώσει το όνομά του σε μια ολόκληρη κατηγορία οχημάτων: το...

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo στο MEC Παιανίας, 29-31 Μαΐου 2020

0
Η ηλεκτροκίνηση ήρθε στη χώρα μας για να μείνει, να αναπτυχθεί, να κάνει τη μετακίνησή μας εύκολη και πιο φιλική στο περιβάλλον που ζούμε. Αυτό...

Το Fat Boy® 30th Anniversary εμπνέεται από τον αντίκτυπο που δημιούργησε, το επιβλητικό μοντέλο μέσα στις τρεις τελευταίες δεκαετίες, με μια τολμηρή προσαρμογή σκούρων φινιρισμάτων που συνδυάζονται με την μονοχρωμία Vivid Black. Οι τροχοί αλουμινίου Lakester είναι σατινέ μαύρου χρώματος και διαθέτουν μηχανικά επεξεργασμένες λεπτομέρειες. Ο κατάμαυρος κινητήρας Milwaukee-Eight 114 διαθέτει μαύρα γυαλιστερά καπάκια και διακριτικά μπρονζέ χαμηλά καπάκια εκκεντροφόρου και χρονισμού βαλβίδων. Η εξάτμιση είναι χρώματος Black Onyx, το οποίο είναι ένα χρώμα που αναδεικνύει το χρώμιο σε συνθήκες έντονου φωτισμού.

Το χρώμα Vivid Black επικρατεί στο περίβλημα του προβολέα, το τιμόνι και τα χειριστήρια τονίζοντας τη σκοτεινή συνολική του εμφάνιση, διαφοροποιώντας τη συλλεκτική έκδοση από το αρχικό μοντέλο παραγωγής. Το νέο μπρονζέ λογότυπο Fat Boy «ρέει» στο ρεζερβουάρ και ταιριάζει απόλυτα με το μαύρο φινίρισμα και τις υπόλοιπες μπρονζέ λεπτομέρειες που κάνουν το Fat Boy 30th Anniversary να ξεχωρίζει από το αρχικό μοντέλο των 90s.

Χαρακτηριστικά

Βασισμένο στην πλατφόρμα Harley-Davidson® Softail® που παρουσιάστηκε το 2018, το Fat Boy επαναπροσδιορίζει τον θρύλο, με επιβλητική εμφάνιση, ανανεωμένη όψη και έντονη προσωπικότητα. Πιο συγκεκριμένα όλο το μπροστινό μέρος του Fat Boy έχει εντυπωσιακό όγκο και τονίζεται από τον προβολέα LED που έχει πλέον νέας σχεδίασης περίβλημα. Οι γεμάτοι τροχοί Lakester  είναι κατασκευασμένοι από αλουμίνιο και καθορίζουν στυλιστικά το Fat Boy. Το 160 χιλιοστών μπροστινό ελαστικό συνδυάζεται με ένα χαρακτηριστικό πίσω ελαστικό 240 χιλιοστών που προσδίδει εργοστασιακό στυλ custom.

Ο σκελετός και οι αναρτήσεις Softail συνδυάζονται για να σχηματίσουν ένα πλαίσιο που χαρακτηρίζεται από ακαμψία και χαμηλό βάρος, συμβάλλοντας σε ευελιξία και λειτουργικότητα που ξεπερνά τις προσδοκίες, ακόμη και των πιο απαιτητικών αναβατών cruiser. Το μονό πίσω αμορτισέρ διατηρεί την χαρακτηριστική εμφάνιση hard tail του πλαισίου Softail και τοποθετεί ένα μονό αποσβεστήρα σε ιδανική γωνία κάτω από τη σέλα, ο οποίος παρέχει ομαλή οδήγηση και εξαιρετικό χειρισμό. Η απομακρυσμένη υδραυλική ρύθμιση προφόρτισης πραγματοποιείται με το απλό γύρισμα ενός μοχλού που υπάρχει κάτω από τη σέλα, επιτρέποντας εύκολες ρυθμίσεις ανάλογα με τον σωματότυπο και το βάρος του αναβάτη.

Ο κινητήρας MilwaukeeEight 114 VTwin, που είναι ο ποιο ισχυρός κινητήρας των μοντέλων Softail, παρέχει εκπληκτικές επιδόσεις με την κλασική εμφάνιση και τον χαρακτηριστικό ήχο της HarleyDavidson. Ο τρόπος τοποθέτησης του κινητήρα ενισχύει ακόμη περισσότερο την ακαμψία του πλαισίου. Το διπλό αντικραδασμικό σύστημα ρυθμίστηκε ειδικά για μείωση των κραδασμών στο ρελαντί.

Τα κιτ σταδιακής αναβάθμισης και ενίσχυσης των επιδόσεων Screamin’ Eagle®  είναι διαθέσιμα στη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ της Harley-Davidson και βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την απόδοση του κινητήρα.