Τα SkyMini 125 & SkyBongo 125 είναι εδώ!

Όταν η ρετρό αισθητική συναντά τη σύγχρονη τεχνολογία, το παρελθόν συναντά το παρόν με αξιώσεις. Δύο νέα μοντέλα της Sky Team Corp., Ltd., τα SkyMini 125 και SkyBongo 125 έφτασαν για να υπενθυμίσουν πως η μετακίνηση μπορεί να είναι διασκεδαστική και παράλληλα οικονομική.

Η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος της Sky Team Corp., Ltd. φέρνει δύο νέα μοντέλα στην Ελληνική αγορά, τα επετειακά 20th anniversary SkyMini 125 και SkyBongo 125 τα οποία διατηρούν τη ρετρό αισθητική σε συνδυασμό με σύγχρονη τεχνολογία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Μειωμένες τιμές για τα μοντέλα της Mazda

0
Πολύ καλά τα νέα για τα αυτοκίνητα της Mazda μετά την εφαρμογή του νέου φορολογικού συστήματος. Από τις 2 Αυγούστου έχει τεθεί σε εφαρμογή...

Γιατί άλλαξε λογότυπο η Nissan ;

0
Το Nissan Ariya διαθέτει το νέο λογότυπο της Nissan, πραγματοποιώντας μόλις πρόσφατα την παγκόσμια πρεμιέρα του. Συμβολίζοντας την αφοσίωση της εταιρείας στο να συνεχίζει...

Πρωτοποριακές υπηρεσίες After Sales από τη SKODA

0
Η Kosmocar-SKODA αναβαθμίζει τις υπηρεσίες After Sales που παρέχει στους κατόχους μοντέλων της SKODA, με στόχο να τους προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία άνεσης, ασφάλειας...

Και τα δύο νέα μοντέλα διαθέτουν μονοκύλινδρο, τετράχρονο αερόψυκτο κινητήρα 124κ.εκ. με απόδοση ισχύος 7,9 PS στις 7,300 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 8,8Nm στις 5,000 σ.α.λ. Το κιβώτιο ταχυτήτων λειτουργεί με συμπλέκτη και διαθέτει 4 ταχύτητες ενώ για την εκκίνηση υπάρχει μίζα αλλά και μανιβέλα.

Με συνδυασμένη πέδηση και δισκόφρενα εμπρός και πίσω, επιβραδύνει με ασφάλεια ενώ τα tubeless ελαστικά με ζάντες διάστασης 3,50×10 ανταπεξέρχονται ιδανικά στις συνθήκες του Ελληνικού οδοστρώματος. Οι ενδείξεις του οργάνου εμφανίζονται σε LCD οθόνη και ο προβολέας είναι τύπου LED.Τέλος, με χωρητικότητα καυσίμου 4,5 lt για το SkyMini και 8,5 lt για το SkyBongo, η ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου μπορεί να προσφέρει μεγάλη αυτονομία και απροβλημάτιστες διαδρομές σε όλα τα πλάτη και μήκη της Ελληνικής επικράτειας.

Το νέο SkyMini 125 είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματικές επιλογές, shiny black, shiny white και mat army green ενώ το νέο SkyBongo διατίθεται σε διχρωμία yellow/silver και black/silver με προτεινόμενες τιμές λιανικής 1,590 € και 1,690 € αντίστοιχα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε σήμερα στο 210-3410684 / info@teomoto.gr ή επισκεφθείτε το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε.

googlenews