Το Kawasaki Vulcan S ανανεώθηκε για το 2021

Διαθέσιμο για την επερχόμενη μοτοσυκλετιστική σεζόν και σε τρία διαφορετικά χρώματα, το δημοφιλές cruiser μεσαίας κατηγορίας της Kawasaki συνδυάζει με επιτυχία τη σύγχρονη τεχνολογική άνεση με μια προσωπικότητα που είναι η πεμπτουσία του custom στυλ.

Είτε επιλέξετε τον χρωματισμό Metallic Spark Black, Metallic Flat Raw Graystone ή Ebony, οι αναβάτες του Vulcan S μπορούν να είναι σίγουροι για μια ενθουσιώδη εμπειρία οδήγησης χάρη στον υγρόψυκτο, 4-χρονο δικύλινδρο παράλληλο κινητήρα 649 κ.ε. του Vulcan που προσφέρει ιπποδύναμη 61 PS.

Μεταφράζοντας τη συναρπαστική αίσθηση οδήγησης σε λέξεις, οι αρετές του cruiser για εύκολο χειρισμό, άνετο, βελούδινο χαμηλό κάθισμα και χαλαρή θέση οδήγησης είναι όλες εμφανείς χάρη στον συμπαγή κινητήρα και τον στενό σχεδιασμό πλαισίου που δημιουργεί μια περιορισμένη όψη στα γόνατα και τα πόδια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

PIAGGIO MP3 300 HPE – Ευελιξία στη μετακίνηση x 3

0
Το Piaggio MP3 300 hpe είναι μια πιο ευέλικτη και ελαφρύτερη έκδοση του Piaggio MP3. Αν και είναι ένα μικρών διαστάσεων, σπορ και δυναμικό...

Audi Q3 – To SUV του σύγχρονου οικογενειάρχη

0
Στη δεύτερη πλέον γενιά του, το νέο Audi Q3 επιστρέφει πιο εντυπωσιακό και ολοκληρωμένο από ποτέ! Δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση, αλλά το...

Mitsubishi Space Star: Μοιράζει χαμόγελα

0
Έξι χρόνια μετά το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του – και με 653.065 πωλήσεις σε 90 χώρες σε όλο τον κόσμο (Μάρτιος 2012 - Σεπτέμβριος 2019)...

Χάρη στην επιτυχή ανάμειξη των παραδοσιακών αρετών ενός κλασικού cruiser με μια προσέγγιση σύγχρονου στιλ, οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες του Vulcan S ποικίλλουν από εκείνους που προσελκύονται από τον χαλαρό τρόπο ζωής που συνδυάζεται με αξιόπιστη δύναμη στις χαμηλές και μεσαίες ταχύτητες με προβλέψιμο χειρισμό και σ΄αυτούς που απολαμβάνουν πιο γρήγορες βόλτες αξιοποιώντας τη διάσημη δύναμη και επιτάχυνση του υγρόψυκτου μοτέρ.


Προσθέστε την προσαρμοστικότητα που προσφέρεται από την προσέγγιση Kawasaki Ergo-fit, σύμφωνα με την οποία το τιμόνι και η θέση της σέλας μπορούν να ρυθμιστούν μέσω της χρήσης αξεσουάρ και το Vulcan S είναι κατάλληλο για έμπειρους αναβάτες, για νέους στη μεσαία κατηγορία και, όπως δείχνουν οι πωλήσεις, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες αναβάτες.

Το πλεονέκτημα του ABS καθώς και του έκκεντρα τοποθετημένου μονού πίσω αμορτισέρ με μοχλικό σημαίνει ότι το Vulcan S προσφέρει εμπιστοσύνη τόσο σε έμπειρους όσο και σε αρχάριους αναβάτες, Επιπλέον, μαζί με χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας όπως διπλές πεταλούδας γκαζιού , το Vulcan S προχωράει στο 2021 έτοιμο να εντυπωσιάσει μια νέα γενιά οπαδών των cruiser μοτοσυκλετών.

googlenews