KTM 890 ADVENTURE για εκεί που τελειώνει ο δρόμος

Η βόλτα δεν χρειάζεται πλέον να ολοκληρωθεί εκεί που τελειώνει ο δρόμος…το ιδανικό εργαλείο στα χέρια κάθε εξερευνητή που θέλει να ανακαλύψει νέα σύνορα και νέες διαδρομές είναι εδώ και είναι το νέο 2021 KTM 890 ADVENTURE με περισσότερη ροπή από τον αναβαθμισμένο κινητήρα, βελτιωμένη οδηγική συμπεριφορά, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και προηγμένη τεχνολογία όλα για το αναβάτη που αναζητεί συγκινήσεις στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε καλύτερη περίοδος για να ταξιδέψεις με μοτοσυκλέτα στον γύρο του κόσμου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Toyota Mirai

Νέο Toyota Mirai : Hλεκτροκίνηση και κυψέλες καυσίμου σε αρμονία

0
Η βασική αρχή της υβριδικής τεχνολογίας κίνησης προσαρμόστηκε με επιτυχία για τη δημιουργία μοντέλων Hybrid Electric (HEV), Plug-in Hybrid Electric (PHEV), Battery Electric (BEV)...

Το νέο, plug-in υβριδικό Ford Explorer στην Ελλάδα

0
Με σημεία αναφοράς την επιβλητική σχεδίαση, τους άφθονους χώρους για επτά επιβάτες, το premium εσωτερικό, τις προηγμένες τεχνολογίες και την πανίσχυρη plug-in υβριδική μονάδα...
nissan juke

Nissan Juke: To compact SUV που διεκδικεί τον τίτλο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την...

0
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την επιλογή των 10 αυτοκινήτων που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» για...

Η ασφαλής και γρήγορη μετακίνηση ήταν πάντα σημαντική παράμετρος που απλά απογειώνεται σε άλλα επίπεδα με τα γονίδια READY TO RACE της KTM. Ένα νέο μοντέλο για το 2021, το KTM 890 ADVENTURE, ανεβάζει τον πήχη των sport χαρακτηριστικών σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος του συνόλου που περιμένεις από μια KTM ADVENTURE και αποδίδει ένα εκπληκτικά ικανό adventure tourer τόσο εντός δρόμου όσο και σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Το πετυχημένο KTM 790 ADVENTURE ήταν μια ήδη εξαιρετική πλατφόρμα στην οποία βασίστηκαν οι τεχνικοί της KTM για να μπορέσουν να προσφέρουν περισσότερα – πολύ περισσότερα – ενώ κατάφεραν να διατηρήσουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έκαναν το 790 να ξεχωρίζει όπως το χαμηλό βάρος και την εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά.

Ο νέος κινητήρας των 899cc ανεβάζει την απόδοση στα 105hp και 100Nm ροπής προσφέροντας ταυτόχρονα 20% αυξημένη φερόμενη μάζα στον στρόφαλο που βελτιώνει δραματικά την λειτουργία του κινητήρα στις χαμηλές στροφές ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την οδηγική συμπεριφορά αλλά και την πρόσφυση της μοτοσυκλέτας στις στροφές.

Το νέο KTM 890 ADVENTURE έρχεται με αναβαθμισμένο συμπλέκτη για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις νέες απαιτήσεις των προδιαγραφών EURO5 νέου κινητήρα.
Ένα νέο WP APEX πίσω αμορτισέρ προσφέρει ρύθμιση απόσβεσης επαναφοράς και μηχανική προφόρτιση του ελατηρίου αυξάνοντας τη δυνατότητα προσαρμογής της λειτουργίας ανάλογα με την χρήση.

Οι αναρτήσεις ταιριάζουν απόλυτα με τον διττό χαρακτήρα του νέου μοντέλου που είναι το ίδιο ικανό εντός και εκτός δρόμου.

Αν αναζητάς τον ενθουσιασμό της εκτός δρόμου οδήγησης τότε μπορείς να βασιστείς στα 200mm διαδρομής, στην εμπνευσμένη από το Dakar Rally εργονομία με την μοτοσυκλέτα να έχει στενή σιλουέτα, ελαφρύ και εύκολο στην διαχείριση σύνολο, χαμηλό ύψος σέλας, χαμηλό εμπρός φτερό, 20 λίτρα καυσίμου και πλοήγηση μέσω του KTM MY RIDE.

Αν πάλι σε συνεπαίρνει η οδήγηση στην άσφαλτο και κυνηγάς τους βουνήσιους δρόμους τότε το KTM 890 ADVENTURE θα είναι εκεί με τα ανάλογα adventure ελαστικά, την TFT οθόνη, το Cornering ABS, τα κορυφαία ηλεκτρονικά Motorcycle Traction Control και Motor Slip Regulation, την ρυθμιζόμενη σε δυο θέσεις διαιρούμενη σέλα αλλά και το ενισχυμένο υποπλαίσιο να σε ταξιδέψει με αποσκευές και συνεπιβάτη στην άκρη του ασφάλτινου κόσμου.

Μια πληθώρα από KTM PowerParts όπως Cruise Control (πλέον ο διακόπτης ανήκει στον βασικό εξοπλισμό), Quickshifter+ (με βελτιωμένες ρυθμίσεις), θερμαινόμενες σέλες και grips σε συνδυασμό με μια μεγάλη επιλογή σε αποσκευές αυξάνει δραματικά τις ταξιδιωτικές δυνατότητες του KTM 890 ADVENTURE.

googlenews