Ποια αυτοκινητοβιομηχανία πουλάει και μέλι ;

Renault-Captur

Λόγω της πανδημίας, η Rolls-Royce έχει ακινητοποιήσει την αλυσίδα παραγωγής των υψηλού κύρους αυτοκινήτων της. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι έχιε διακόψει όλες τις παραγωγικές της δραστηριότητας.

Η παγκοσμίου φήμης βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία – που έχει εξαγορασθεί από τη  γερμανική BMW -εξακολουθεί να παράγει… μέλι!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Νέο Audi Q5: Με ακόμα πιο σπορ χαρακτήρα !

0
Το Audi Q5 είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα στην κατηγορία των premium SUV μεσαίου μεγέθους, στις ευρωπαϊκές αγορές. Πλέον, το νέο Q5 που...

Το νέο Ford Kuga με εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών

0
Η 8ετής εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, η οποία συνοδεύει τώρα όλες τις εκδόσεις του νέου Kuga που διατίθενται στην ελληνική αγορά, αποδεικνύει έμπρακτα την...

Το Νέο KΟΝΑ Hybrid 1.6 141ps 7-DCT με προνομιακό επιτόκιο 3,9%

0
Το νέο Hyundai KΟΝΑ Hybrid 1.6 141ps 7-DCT προσφέρει την πιο απολαυστική υβριδική και αυτόματη τεχνολογία, στην πιο πολυβραβευμένη SUV σχεδίαση. Επιπρόσθετα σήμερα, το ΚΟΝΑ...

Μάλιστα, σύμφωνα με το BMWblog,ανακοίνωσε ρεκόρ παραγωγής μελιού στο μελισσοκομείο της στο Goodwood του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου μια στρατιά εκατομμυρίων μελισσών εργάζεται ακατάπαυστα.

Η εταιρεία στοχεύει να υπερβεί τον στόχο που έχει θέσει φέτος όσον αφορά τον όγκο παραγωγής.Είναι εδώ και τρεις σεζόν που η Rolls-Royce παράγει μέλι και δηλώνει ότι το μέλι της είναι η «Rolls-Royce του μελιού». Το μελισσοκομείο «Goodwood Apiary» βρίσκεται σε μία έκταση περίπου 170 τετραγωνικών χιλιομέτρων, γεμάτη με μισό εκατομμύριο δέντρα, θάμνους και αγριολούλουδα.

Η εταιρεία μελισσοκομίας ιδρύθηκε το 2017. Διαθέτει, μάλιστα, και έξι παραδοσιακές ξύλινες κυψέλες. Οι πέντε από αυτές έχουν πάρει το όνομά τους από τους θρύλους τεσσάρων τροχών της Rolls-Royce: Phantom, Wraith, Ghost, Dawn και Cullinan. Η έκτη έχει το όνομα της μασκότ της αυτοκινητοβιομηχανίας: Spirit of Ecstacy.

«Το μελισσοκομείο υπογραμμίζει περαιτέρω την αφοσίωσή μας στο περιβάλλον, κάτι το οποίο σφραγίζει όλα όσα κάνουμε στο Goodwood» δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της Rolls-Royce, Richard Carter.

«Τα βιώσιμα κτήριά μας, τα συστήματα διαχείρισης του βρόχινου νερού και το καταφύγιο άγριων πτηνών έχουν ήδη κάνει το σπίτι της Rolls-Royce στο Goodwood μια από τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον εγκαταστάσεις παραγωγής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με αυτό το πρότζεκτ, που αξιοποιεί τη βιοποικιλότητα της τοποθεσίας, συνεισφέρουμε σε σημαντικό βαθμό στη διατήρηση και προστασία του ζωτικής σημασίας πληθυσμού μελισσών της Βρετανίας» υπογράμμισε.

Πάντως η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία δεν εμπορεύεται τη «Rolls-Royce του μελιού». Δίνει το μέλι σε πελάτες της.

googlenews