Η SEAT με SEAT Arona TGI και SEAT Tarraco στο Παρίσι

H SEAT παρουσιάζει στη πόλη του φωτός όλες τις τελευταίες της καινοτομίες. Η παρουσία της Ισπανικής μάρκας στην Γαλλική πρωτεύουσα, που συμπίπτει με την Έκθεση Αυτοκινήτου που ανοίγει τις πόρτες της σήμερα στο κοινό, εγκαινιάζει παράλληλα δύο pop-up καταστήματα προκειμένου να φέρει τα νέα μοντέλα της πιο κοντά στους φίλους της μάρκας.

Tο SEAT Arona παρουσιάζεται στο πρώτο pop-up κατάστημα που βρίσκεται στην εμβληματική πλατεία Saint-Lazare, όπου οι Παριζιάνοι θα έχουν την ευκαιρία να το οδηγήσουν και να ανακαλύψουν όλα τα χαρακτηριστικά του. Το Σάββατο η νέα μάρκα CUPRA θα κάνει την παρουσία της στη πιο μοντέρνα και διάσημη γειτονία της πόλης, στο Le BHV Marais. Στο εσωτερικό του ειδικού χώρου θα στηθεί μία εξέχουσα έκθεση για την επιτήδευση, τη μοναδικότητα, την ποιότητα και την εξατομίκευση. Επίσης στον χώρο θα υπάρχουν μοναδικά αξεσουάρ της νέας μάρκας CUPRA περιορισμένης έκδοσης, τα οποία παράγονται μέσω της συνεργασίας της CUPRA με άλλες αναγνωρισμένες μάρκες όπως Fabike, L.G.R or Trakatan.Ο Πρόεδρος της SEAT, Luca de Meo δήλωσε ότι «το Παρίσι είναι το τέλειο σκηνικό για να παρουσιάσουμε τις πιο πρόσφατες προτάσεις μας στο κοινό, όπως το Tarraco και το Arona TGI. Μέχρι το 2020 θα λανσάρουμε ένα νέο αυτοκίνητο κάθε έξι μήνες, γεγονός που αποτελεί πρόκληση για την εταιρεία καθώς και ευκαιρία για να δείξουμε τις δυνατότητες της SEAT. Επιθυμούμε να είμαστε ακόμα πιο κοντά στους ανθρώπους και για αυτό πηγαίνουμε τα αυτοκίνητα μας στο φυσικό τους περιβάλλον, στους δρόμους της πόλης».

Στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου Παρισιού που διαρκεί μέχρι τις 14 Οκτωβρίου, η SEAT διαθέτει έναν χώρο δοκιμών στο Green Center στην Place de la Concorde, όπου βρίσκονται και είναι διαθέσιμα προς δοκιμή τα Leon και Ibiza με φυσικό αέριο (CNG). Επιπλέον το Arona TGI παρουσιάζεται στην έκθεση για πρώτη φορά. Είναι το πρώτο SUV στο κόσμο με CNG και το τέταρτο μοντέλο της γκάμας SEAT που καταναλώνει αυτό το καθαρό και αποδοτικό καύσιμο που συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών. Με το νέο Arona TGI, η SEAT διαθέτει πλέον την πιο μεγάλη γκάμα οχημάτων με φυσικό αέριο στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Επίσης, για να γιορτάσει τα 120 χρόνια του Σαλονιού Αυτοκινήτου στο Παρίσι, η μάρκα συμμετείχε την περασμένη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου σε παρέλαση στην πλατεία Place de la Concorde με το θρυλικό SEAT 600.

Το νέο SEAT Tarraco στο Σαλόνι του Παρισιού

Οι επισκέπτες στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, μπορούν να δουν για πρώτη φορά την πλήρη σειρά μοντέλων SUV της SEAΤ – το Arona, το Ateca και το νέο Tarraco. Στα πλαίσια της φετινής διοργάνωσης, η SEAT στο περίπτερο της θα διερευνήσει όλες τις δυνατότητες του νέου μοντέλου Tarraco. Με το logo «Γιατί όχι τώρα», οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το αυτοκίνητο και να απολαύσουν μία εντυπωσιακή εμπειρία σε ένα διαδραστικό δωμάτιο με επένδυση στους τοίχους από εικόνες που σε μεταφέρουν στο κέντρο του «σύμπαντος» του νέου Tarraco. Αυτό το μοντέλο θα προσελκύσει νέους πελάτες, θα ενισχύσει περαιτέρω την εικόνα της μάρκας και θα συμβάλλει θετικά στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας. Το περίπτερο της SEAT στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού θα διαθέτει επίσης οθόνες μεγάλου μεγέθους, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να διαμορφώσουν μεμονωμένα μοντέλα όπως το Ibiza, Arona, Leon, Ateca ή το ίδιο το Tarraco.

SEAT Tarraco, η νέα ναυαρχίδα της μάρκας

Το νέο SUV της SEAT συμβολίζει την είσοδο της μάρκας στην κατηγορία μεγάλων οχημάτων παντός εδάφους με δυνατότητα διαμόρφωσης 7 θέσεων. Το Tarraco, που παρουσιάστηκε στις 18 Σεπτεμβρίου στην πόλη Tarragona, δείχνει την κατεύθυνση της σχεδίασης που θα ακολουθήσουν τα μελλοντικά οχήματα της εταιρείας. Τοποθετημένο στην πρώτη γραμμή της σειράς SUV της SEAT, χαρακτηρίζεται από σχεδίαση και λειτουργικότητα, σπορ χαρακτήρα και άνεση, ποιότητα, τεχνολογία και συναίσθημα. Όλοι οι κινητήρες είναι εξοπλισμένοι με τεχνολογία άμεσης έγχυσης, υπερσυμπιεστή και τεχνολογία Start & Stop, και ισχύ 150 και 190 hp.

SEAT Arona TGI, το πρώτο SUV με φυσικό αέριο στην αγορά

Το Arona είναι το πρώτο όχημα της οικογένειας SUV της SEAT που διαθέτει σύστημα καύσης συμπιεσμένου φυσικού αερίου, μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για τη βενζίνη και το ντίζελ. Το Arona TGI σχεδιάζεται, αναπτύσσεται και παράγεται στο εργοστάσιο της SEAT στο Martorell. Το μοντέλο αυτό αντιπροσωπεύει ένα βήμα προόδου στο πρόγραμμα πράσινης ανάπτυξης αυτοκινήτων της εταιρείας το οποίο συμβάλλει σε χαμηλότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο και εξοικονόμηση κόστους για τους οδηγούς. Ο νέος κινητήρας τριών κυλίνδρων του Arona TGI είναι εξοπλισμένος με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και προσφέρει αυτονομία 400 χλμ. σε λειτουργία CNG και 160 χλμ. σε λειτουργία βενζίνης.