Νέο λογότυπο για την Kia

Logo-Kia-2021

Η Kia Motors Corporation αποκάλυψε το νέο της εταιρικό λογότυπο καθώς και το παγκόσμιο σλόγκαν της μάρκας σηματοδοτώντας τον τολμηρό μετασχηματισμό της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας όπως και τους νέους της στόχους.

Η εισαγωγή του νέου λογότυπου αντιπροσωπεύει τις φιλοδοξίες της Kia για μία ηγετική θέση στη νέα εποχή της κινητικότητας, ανανεώνοντας σχεδόν όλους τους τομείς του επιχειρηματικού της προφίλ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ta Jeep Renegade και Jeep Compass με κατανάλωση αυτοκινήτου πόλης

0
«Τα τετρακίνητα οχήματα ταιριάζουν μόνο στις εκτός δρόμου διαδρομές». «Τα Plug-in Hybrid αποδίδουν μόνο στις αστικές συνθήκες». «Ένα σκληροτράχηλο «τζιπ» δεν μπορεί να είναι...

Αυτοκίνητο με φυσικό αέριο και μόλις 12.290 ευρώ ;

0
Με τη διάθεση το 1997 -για πρώτη φορά στον κόσμο- ενός αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσε για την κίνηση του φυσικό αέριο (CNG), η Fiat δημιούργησε ένα νέο...

Τα πλοία μεταφοράς του Volkswagen Group, χρησιμοποιούν τηγανέλαιο για καύσιμο

0
Το Volkswagen Group, προκειμένου να μειώσει τις εκπομπές ρύπων CO2, δεν εστιάζει μόνο στη δημιουργία σύγχρονων ηλεκτρικών αυτοκινήτων ή τη φιλική προς το περιβάλλον...

Ο σχεδιασμός του νέου λογότυπου της Kia βασίζεται σε τρεις έννοιες: τη «συμμετρία», το «ρυθμό» και την «άνοδο». Η «συμμετρία» του λογότυπου αντικατοπτρίζει τη σύγκλιση των αναγκών κινητικότητας των πελατών με την περιβαλλοντική ευθύνη για ένα βιώσιμο μέλλον.

Ο «ρυθμός» ενσωματώνει το συνεχώς προσαρμοζόμενο πνεύμα της Kia με μια ανανεωμένη δημιουργική ενέργεια που εναρμονίζεται με τις επιθυμίες των πελατών. Η «ανοδική» φύση του νέου λογότυπου, με μία μόνο συνεχόμενη γραμμή, συμβολίζει τη δέσμευση της Kia να προσφέρει συναρπαστικά και αξιόπιστα προϊόντα στους πελάτες της και στιγμές έμπνευσης σε κάθε επαφή τους με τη μάρκα.

Το νέο λογότυπο αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια μιας πρωτοποριακής έκθεσης με πυροτεχνήματα στη Σεούλ της Κορέας. Στην εκδήλωση είδαμε 303 «πυρo-drones» να εκτοξεύουν εκατοντάδες πυροτεχνήματα σε ένα συγχρονισμένo σκηνικό αναπαριστώντας τη νέα εποχή της Kia.

Κάτι που δημιούργησε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για τα «περισσότερα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAVs) ταυτόχρονης εκτόξευσης πυροτεχνημάτων».

googlenews