Κλειστά τα ΚΤΕΟ μέχρι 7/12 και βλέπουμε – Τί θα γίνει με τους ελέγχους

googlenews
κτεο

Σε δεύτερη περίοδο αναστολής λειτουργίας μπαίνουν όλα τα ΚΤΕΟ της χώρας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης  του δεύτερου κύματος εξάπλωσης του κορωνοϊού. Η αναστολή θα έχει διάρκεια σε πρώτη φάση από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου έως και 7 Δεκεμβρίου, διάστημα στο οποίο όλα τα ΚΤΕΟ θα παραμείνουν κλειστά.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιωτικών ΚΤΕΟ δηλώνει πως αναμένει σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Μεταφορών, στην οποία θα προβλέπονται ό,τι και την περασμένη άνοιξη, δηλαδή:

Αντίστοιχη παράταση όλων των δελτίων ΚΤΕΟ όλων των κατηγοριών οχημάτων που λήγουν εντός της περιόδου αναστολής των ΚΤΕΟ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Σε περίπτωση που το ξέχασες, ο Hamilton δεν έχει συμβόλαιο για φέτος (ακόμη)

0
Τέλη Ιανουαρίου, η εποχή όπου οι οδηγοί της Φόρμουλα 1 ανεβάζουν ρυθμούς στη προπόνηση τους, προετοιμάζοντας τους εαυτούς τους για άλλη μία έντονη σεζόν...

Χόρνερ: “Ο Φερστάπεν είναι ο καλύτερος οδηγός”

0
Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο RacingNews365, ο επικεφαλής της Ρεντ Μπουλ στην F1, Κριστιάν Χόρνερ δήλωσε ότι η εμφάνιση του Τζόρτζ Ράσελ με την...

Πρώτη θέση για την Toyota στην Ελλάδα το 2020

0
Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά γεμάτη προκλήσεις, η Toyota κατάφερε για 8η συνεχόμενη χρονιά να βρεθεί και πάλι στην 1η θέση στην προτίμηση του...

Θα εξαιρούνται αποκλειστικά τα ΚΤΕΟ που διαθέτουν εγκεκριμένη – αδειοδοτημένη αυτόματη γραμμή τεχνικού ελέγχου βαρέων οχημάτων για τον τεχνικό έλεγχο (κατόπιν ραντεβού) φορτηγών και λεωφορείων που εκτελούν διεθνείς μεταφορές.

Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων της κατηγορίας αυτής εξακολουθεί να διενεργείται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης.

Δεδομένου ότι έως σήμερα πραγματοποιούνται περίπου 40.000 τεχνικοί έλεγχοι την εβδομάδα, ο συνολικός αριθμός των οχημάτων που αφορούν τα μέτρα για το προσεχές διάστημα των τριών εβδομάδων προβλέπεται σε περίπου 120.000 οχήματα.

googlenews