Με έναν πομποδέκτη η διέλευση από όλα τα διόδια της χώρας από τον Νοέμβριο

Σε λειτουργία βρίσκεται από τις αρχές του μήνα η υπηρεσία Egnatia Pass, η οποία βοηθά τους οδηγούς να διέρχονται με τα οχήματά τους από τους σταθμούς διοδίων της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν στην ουρά ή να κάνουν συναλλαγές με μετρητά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

PIAGGIO MP3 300 HPE – Ευελιξία στη μετακίνηση x 3

0
Το Piaggio MP3 300 hpe είναι μια πιο ευέλικτη και ελαφρύτερη έκδοση του Piaggio MP3. Αν και είναι ένα μικρών διαστάσεων, σπορ και δυναμικό...

Audi Q3 – To SUV του σύγχρονου οικογενειάρχη

0
Στη δεύτερη πλέον γενιά του, το νέο Audi Q3 επιστρέφει πιο εντυπωσιακό και ολοκληρωμένο από ποτέ! Δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση, αλλά το...

Mitsubishi Space Star: Μοιράζει χαμόγελα

0
Έξι χρόνια μετά το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του – και με 653.065 πωλήσεις σε 90 χώρες σε όλο τον κόσμο (Μάρτιος 2012 - Σεπτέμβριος 2019)...

Με την εγγραφή του στη συνδρομητική υπηρεσία ο χρήστης λαμβάνει δωρεάν έναν ηλεκτρονικό πομποδέκτη, τον οποίο και πρέπει να τοποθετήσει στο όχημά του. Για την νέα αυτή υπηρεσία μίλησε στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης και την εκπομπή “Check in στα γεγονότα” ο πρόεδρος της Εγνατία Οδός Α.Ε., Κωνσταντίνος Κουτσούκος.

“Τον πομποδέκτη μπορεί να τον προμηθευτεί ο οποιοσδήποτε καλώντας στο 2310 470 100, στην υπηρεσία υποστήριξης. Υπάρχουν τρία σημεία εξυπηρέτησης συνδρομητών, ένα στα κεντρικά γραφεία της Εγνατίας Οδού στη Θέρμη, ένα στα Μάλγαρα και ένα στον σταθμό της Θεσσαλονίκης, ενώ μέσα στον επόμενο μήνα θα λειτουργήσουν άλλα πέντε σημεία εξυπηρέτησης. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορεί κάποιος να προμηθευτεί τον πομποδέκτη με κούριερ τηλεφωνώντας στο συγκεκριμένο τηλέφωνο” σημείωσε ο κ. Κουτσούκος.

Κληθείς να σχολιάσει τη σύγχυση που προκάλεσε στους οδηγούς η έλλειψη σήμανσης κατά τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της υπηρεσίας, ο κ. Κουτσούκος σημείωσε: “Κάθε νέα προσπάθεια δημιουργεί μικροπροβλήματα. Όντως υπήρξε μία σύγχυση σχετικά με τις σημάνσεις, διότι η κατακόρυφη σήμανση από ότι φάνηκε δεν ήταν αρκετή για να γίνει αντιληπτή.

Έχουμε ήδη τοποθετήσει σχεδόν στους περισσότερους σταθμούς πλέον και σημάνσεις τις οποίες μπορεί να δει ο χρήστης από μακριά, οι οποίες βρίσκονται στο στέγαστρο υψηλά και από την Παρασκευή θα τοποθετηθούν και σημάνσεις με ηλεκτρονική ρύθμιση, τα λεγόμενα led. Τα έχουμε ήδη παραγγείλει εδώ και τρεις μήνες και θα ξεκινήσουν να τοποθετούνται την Παρασκευή”.

Ο κ. Κουτσούκος γνωστοποίησε ακόμη ότι από τον ερχόμενο Νοέμβριο η υπηρεσία του Egnatia Pass θα ενοποιηθεί με τις ανάλογες υπηρεσίες που προσφέρονται σε άλλους αυτοκινητόδρομους της χώρας, ώστε να μη χρειάζεται οι οδηγοί να προμηθεύονται διαφορετικούς πομποδέκτες για κάθε οδό.

“Το σημαντικό που πρέπει να ειπωθεί είναι ότι με την υπηρεσία αυτή που παρέχεται από την Εγνατία Οδό θα μπορεί να διέλθει κανείς από τις 4 Νοεμβρίου και από τους υπόλοιπους αυτοκινητόδρομους της χώρας” σημείωσε ο κ. Κουτσούκος και πρόσθεσε: “Υπήρχε για πολλά χρόνια ένα πρόβλημα διαλειτουργικότητας στους αυτοκινητόδρομους.

Δηλαδή ένας που είχε πομποδέκτη για παράδειγμα από την Αττική οδό, δεν μπορούσε να περάσει στους υπόλοιπους δρόμους με τον ίδιο πομποδέκτη. Ήταν αναγκασμένος να αγοράζει πολλαπλούς πομποδέκτες. Αυτό θα πάψει να συμβαίνει από τις 4 Νοεμβρίου. Η Εγνατία Οδός μαζί με άλλους με τους υπόλοιπους επτά αυτοκινητόδρομους της χώρας έχουν κάνει όλα τα τεστ διαλειτουργικότητας και ευχόμενοι ότι όλα θα πάνε καλά, στις αρχές Νοεμβρίου θα μπορεί κανείς με το Egnatia Pass να περάσει σε όλους τους αυτοκινητόδρομους και αντίστροφα”.

googlenews