Το 4o Thessaloniki Auto Festival ετοιμάζεται πυρετωδώς

Renault-Captur

Συμπληρώνοντας φέτος 30 χρόνια παρουσίας στο   χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων, η Promevent  ανοίγει την επόμενη 30ετία  με μια μεγάλη έκθεση

Το 4o Thessaloniki Auto Festival.Τη Μεγάλη  γιορτή του αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί όπως και τις προηγούμενες χρονιές στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ

Από τις την Πέμπτη 6 έως τη Κυριακή 9  Ιουνίου το κοινό της Β. Ελλάδας θα έχει τη δυνατότητα να δει, όλα τα νέα αυτοκίνητα της αγοράς , σε μια πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα έκθεση.

Νέα μοντέλα, αλλά και μεταχειρισμένα των δικτύων των επισήμων εμπόρων, θα είναι στη διάθεση του κοινού,  για πληροφορίες , ενημέρωση και test drive.

Ειδικά για τις ανάγκες της δοκιμαστικής οδήγησης, οι εσωτερικοί δρόμοι της ΔΕΘ  εκτός από την ασφάλεια που προσφέρουν, διαθέτουν και ένα μοναδικά μοντέρνο περιβάλλον, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία σε όσους επιλέξουν να δοκιμάσουν ένα από τα εκτιθέμενα αυτοκίνητα.

Ακόμα στα πλαίσια των παραλλήλων εκδηλώσεων του Thesaloniki Auto Festival,  μια σειρά από events  θα προκαλέσει το θαυμασμό και την ικανοποίηση των επισκεπτών.  Κλασσικά αυτοκίνητα, αγωνιστικά, 4Χ4, ιδιοκατασκευές , αλλά και τεχνολογικά προηγμένα μοντέλα , ηλεκτρικά, υβριδικά,  αεριοκίνητα, υγραεριοκίνητα, και πολλά άλλα, θα βρεθούν σε ένα  πραγματικό φεστιβάλ αυτοκινήτου, το Thessaloniki Auto Festival.