H ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕΒΤΕ στη Γενική Έκθεση Ν. Προποντίδας

Κοινοποίησε το άρθρο

Δυναμική ήταν η παρουσία της εταιρείας ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕΒΤΕ στη γενική έκθεση Νέας Προποντίδας, που διοργανώθηκε στο παραλιακό μέτωπο των Νέων Μουδανιών από τις 7 μέχρι τις 11 Αυγούστου.

Τα κορυφαία επαγγελματικά μοντέλα των αυτοκινητοβιομηχανιών, που αντιπροσωπεύει η εταιρεία ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕΒΤΕ βρέθηκαν στη διάθεση των ενδιαφερόμενων προκειμένου να τα εξετάσουν από κοντά και να ενημερωθούν για τα τεχνικά τους στοιχεία.

 

Τα pick up VW Amarok, Ford Ranger και NISSAN Navara ήταν σταθμευμένα στην προβλήτα των Νέων Μουδανιών, έτοιμα να υποδεχτούν τους οδηγούς που θέλουν να συνδυάσουν έντονη αλλά και ασφαλή οδήγηση σε ασφάλτινα αλλά και χωμάτινα οδοστρώματα, να ικανοποιήσουν τον αγρότη, τον επιχειρηματία, τον επαγγελματία, τον οικογενειάρχη.

Στο περίπτερο της εταιρείας υπήρχε ακόμη όλη η γκάμα των προϊόντων που αφορά το αυτοκίνητο, όπως μπαταρίες, κοτσαδόροι, ελαστικά. Ειδική αναφορά γινόταν και σε ό, τι έχει σχέση με την υγραεριοκίνηση και τη μετατροπή των κινητήρων στο «οικονομικό» αυτό καύσιμο, αφού η ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕΒΤΕ έχει πιστοποιηθεί στις μετατροπές της υγραεριοκίνησης εδώ και χρόνια.

Οι άνθρωποι της ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΕΒΤΕ ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας, για ό, τι έχει σχέση με το αυτοκίνητο, από τους τεχνικούς ελέγχους, τις μετατροπές και τις μετασκευές, μέχρι τις ασφάλειες, τις χρηματοδοτήσεις, τις ανταλλαγές και τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Βέβαια, όσοι θέλουν μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για το κόστος και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, να εξετάσουν από κοντά και να οδηγήσουν τα μοντέλα, που επιθυμούν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην αερογέφυρα Πορταριάς, στα Νέα Μουδανιά.