Το Peugeot 3008 βραβεύεται με το βραβείο «Grand Prix» για τo i-Cockpit

Κοινοποίησε το άρθρο

Το Grand Prix Award για την καλύτερη σχεδίαση εσωτερικού, είναι το 17ο βραβείο που αποσπά το Peugeot 3008 που, από τα μέσα του Οκτώβρη που λανσαρίστηκε, έχει ήδη προτιμηθεί από περισσότερους από 60.000 πελάτες ανά τον κόσμο!

 Το Peugeot 3008 βραβεύεται με το βραβείο «Grand Prix» για τo i-Cockpit

Προσθέτοντας ένα ακόμα βραβείο στην ήδη μεγάλη τροπαιοθήκη του, το νέο SUV Peugeot 3008 διακρίνεται στο International Automotive Festival κερδίζοντας το υψηλού πρεστίζ Grand Prix Award για την καλύτερη σχεδίαση εσωτερικού, ένα βραβείο το οποίο δεν αποτέλεσε έκπληξη, καθώς η μοναδική σχεδίαση του εσωτερικού διακόσμου με την προσθήκη χαρακτηριστικών υψηλής τεχνολογίας, κάνουν τον χώρο διαβίωσης του Peugeot 3008 μοναδικό, τόσο στην κατηγορία του, όσο και σε πολλές υψηλότερες. Ο Gilles Vidal, ο άνθρωπος που ηγείται του τμήματος σχεδιασμού της Peugeot,  παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό της εταιρείας, σε μία ειδική τελετή που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στο Παρίσι.

Ο χώρος επιβατών του νέου Peugeot 3008 είναι μοναδικός, συνδυάζοντας στοιχεία υψηλής τεχνολογίας, όπως την τελευταία γενιά Peugeot i-Cockpit, το συμπαγές οκταγωνικό τιμόνι και την οθόνη 12 ιντσών που αντικαθιστά τον πίνακα οργάνων (στάνταρ εξοπλισμός). Στο κέντρο του ταμπλό, δεσπόζει μία μεγάλη οθόνη αφής, με τα χειριστήρια που χρησιμοποιούνται πιο  συχνά να βρίσκονται τοποθετημένα από κάτω, στη φιλοσοφία των πλήκτρων ενός πιάνου, προσφέροντας άκρα χρηστικότητα. Το νέο Peugeot i-Cockpit εκφράζει την αιχμή του δόρατος της εταιρείας σε επίπεδο αλληλεπίδρασης οδηγού-οχήματος, θέτοντας νέα σχεδιαστικά στάνταρντς.