Η LIQUI MOLY κάνει νέο ρεκόρ τζίρου

Renault-Captur

Η LIQUI MOLY μπαίνει στο τελευταίο τρίμηνο του έτους με νέο ρεκόρ. Τον Οκτώβριο, η επιχείρηση σημείωσε τζίρο 53,8 εκατομμυρίων ευρώ. Έτσι, το υψηλότερο ρεκόρ που είχε καταγράψει πριν από έντεκα μήνες ανήκει πλέον και πάλι στην ιστορία. «Αυτή η επιτυχία βασίζεται στην όλη φιλοσοφία μας και την ευρεία γκάμα προϊόντων μας», δήλωσε ο Ernst Prost, διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής εταιρείας που εξειδικεύεται στα λάδια και τα πρόσθετα.53,8 εκατομμύρια ευρώ σημαίνουν τον πιο δυναμικό μήνα στην ιστορία της εταιρείας και 34% περισσότερα χρήματα σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2017. «Έχουμε μια πολύπλευρη παρουσία και αυτό αποφέρει καρπούς», τόνισε ο Ernst Prost. Σε αυτό συμβάλλουν και οι Πωλήσεις που εξυπηρετούν πολλά κανάλια. Συμβάλλει επίσης η πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων. «Δεν πρέπει κανείς να έχει παρουσία σε ένα μόνο κομμάτι της αγοράς, καθώς η ζήτηση για συγκεκριμένα προϊόντα μπορεί ξαφνικά να σπάσει». Γι’ αυτό η LIQUI MOLY έλαβε εγκαίρως τα μέτρα της, ώστε να διατηρήσει την επιτυχημένη πορεία της ακόμη και σε σκληρούς καιρούς για την οικονομία.

Μέρος αυτού του πακέτου μέτρων είναι η περαιτέρω αυξανόμενη επέκταση της εξαγωγικής δραστηριότητας. Η επιχείρηση αναπτύσσεται πράγματι στην αγορά της πατρίδας της, αλλά εκεί η ανάπτυξη είναι πλέον εφικτή μόνο παραγκωνίζοντας τον ανταγωνισμό. Άλλες περιοχές και χώρες προσφέρουν σαφώς περισσότερες δυνατότητες. Η LIQUI MOLY διαθέτει τα προϊόντα της μέχρι και στο Μάλι, ακόμη και στην Υεμένη. «Εκτός από τον πόλεμο, υπάρχει και κάτι άλλο, όπως μια φυσιολογική ζωή», συμπλήρωσε ο Ernst Prost.

Κι άλλα ρεκόρ τζίρου για φέτος θα ήταν καλοδεχούμενα, αλλά δεν μπορούμε να βασιστούμε σε αυτό το ενδεχόμενο. «Με βάση την εμπειρία μας, τα νούμερα τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο κυμαίνονται μάλλον σε μέτρια επίπεδα», όπως γνωρίζει ο διευθύνων σύμβουλος. Ωστόσο, είναι βέβαιος ότι, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος στο τέλος του έτους, στα βιβλία της επιχείρησης θα έχει καταγραφεί κύκλος εργασιών μισού δισεκατομμυρίου ευρώ.