Απονομή Κυπέλλων Βορείου Ελλάδος

Κοινοποίησε το άρθρο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΟΜΑΕ βράβευσε τους ανθρώπους που ξεχώρισαν στους ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου και στις δεξιοτεχνίες  τη χρονιά που πέρασε.

DSC 0126

Η τελετή απονομής των Κυπέλλων και Επάθλων στους διακριθέντες αθλητές των αγώνων της Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 03 Μαρτίου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Αρχικά προβλήθηκαν δύο βίντεο, ένα που αφορούσε στους ανερχόμενους και πάλι αγώνες καρτ και ένα δεύτερο που αφορούσε στους αγώνες αυτοκινήτου.  Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο γενικός γραμματέας της ΟΜΑΕ κ. Καρκάνης ο οποίος παρακάλεσε όλους σε ενός λεπτού σιγή καθώς ήταν τα σαράντα από την ημέρα θανάτου του Αντώνη Παρταλιού.  

Οι απονομές κύλησαν ομαλά με την πλειοψηφία των βραβευθέντων  να έχουν δώσει το παρών με ελάχιστες απουσίες αθλητών από τους αγώνες πλαγιολίσθησης και δεξιοτεχνίας λόγω απόστασης ή ανειλημμένων  υποχρεώσεων. Για την σημασία που δίνει η ΟΜΑΕ στους αγώνες δεξιοτεχνίας μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΑ κ. Παπασταθόπουλος λέγοντας πως θα πρέπει να γίνουν όπως και παλιά φυτώριο νέων αγωνιζόμενων και πως για αυτό η ομοσπονδία εμπλούτισε το έπαθλο με συνολικά δέκα αγώνες από τους οποίους θα μετράν οι επτά. Υπάρχει δε μεγάλη πιθανότητα να δούμε του χρόνου το έπαθλο βορείου Ελλάδος  να γίνεται Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Εκτός των κυπέλλων και επάθλων στους αθλητές η ΟΜΑΕ τίμησε την Δ.Ε.Θ. – Helexpo με πλακέτα για την στήριξη που παρέχει στους αγώνες αυτοκινήτου τις τελευταίες πέντε δεκαετίες. Με τιμητικές πλακέτες βράβευσε η Βάτσος Rally Team όσους την στήριξαν το 2016, την χρονιά επιστροφής της ομάδας στα αγωνιστικά δρώμενα. Τέλος τιμήθηκε η Replica Hellas, η βιοτεχνία κατασκευής replica αυτοκινήτων από την Κατερίνη για την προσφορά της στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

{gallery}agwnes/omae/aponomes_be_2017{/gallery}