Περάσαμε ΚΤΕΟ στην AUTECO με όλα τα μέτρα ασφαλείας

Τον τελευταίο καιρό βιώνουμε όλοι πρωτόγνωρες καταστάσεις , μέσα από τις οποίες καλούμαστε να βγούμε πιο δυνατοί από ποτέ.

Η νέα κανονικότητα είναι πια γεγονός και πρώτιστο μέλημα της auteco είναι η διατήρηση του υψηλού επιπέδου των υπηρεσιών της παράλληλα με την ασφάλεια τόσο των εργαζομένων όσο και των επισκεπτών.

Σύμφωνα με νεότερες αποφάσεις του Υπουργείου Μεταφορών, προβλέπεται παράταση για 70 ημερολογιακών ημερών, εάν το δελτίο ΚΤΕΟ ενός οχήματός  έχει λήξει, ή έπρεπε να ελεγχθεί ως καινούργιο με την συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας του,  κατά το χρονικό διάστημα από 14/03/2020 έως και 3/05/2020,

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Οι “τσαχπινιές” του Ράσελ στο Q1 (vids)

0
Ο Τζόρτζ Ράσελ μπορεί να μην διαγωνίστηκε στο Q1 του φετινού Ισπανικού GP, αλλά προσέλκυσε το κοινό με τις "τσαχπινιές" του. Οι Γουίλιαμς διαγωνίστηκε με τους...

Νέα Ford Tourneo και Transit Connect Active

0
Η Ford επεκτείνει τώρα την ολοένα και πιο διευρυμένη γκάμα μοντέλων Active με τη νέα επιβατική έκδοση Tourneo Connect Active και το βαν Transit...

Στο -40% οι ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων

0
Με βάση τα πρωτογενή στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και την επεξεργασία του ΣΕΑΑ οι ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων τον περασμένο μήνα, έχουν ως εξής: Ιούλιος 2020 Ιούλιος 2019 Μεταβολή Καινούργια...

Υπολογίζεται ότι οι τεχνικοί έλεγχοι που καταλήγουν σε εκκρεμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια αναστολής λειτουργίας των ΚΤΕΟ από 23/3/2020 έως και 3/5/2020, αφορούν σε περίπου 300.000 οχήματα σε όλη την χώρα, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση στα μεγάλα αστικά κέντρα.Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί προοπτική ιδιαίτερα αυξημένης προσέλευσης στα ΚΤΕΟ από 4/5/2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια των προσεχών μηνών Μαΐου – Ιουνίου – Ιουλίου, καθώς οι παραπάνω έλεγχοι σε εκκρεμότητα θα πρέπει να διενεργηθούν παράλληλα με τους ελέγχους τρέχουσας περιόδου τους επόμενους μήνες.

Τοποθέτηση προστατευτικού νάιλον μιας χρήσης στο κάθισμα του οδηγού, το τιμόνι και τον λεβιέ ταχυτήτων πριν από την έναρξη του τεχνικού ελέγχου Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την απολύμανση του οχήματος στα σημεία επαφής του οχήματος.

 

Σύμφωνα με την τελευταία νομοθεσία προβλέπεται επίσης ότι η προσκόμιση των οχημάτων στα ΚΤΕΟ θα πρέπει να γίνεται από τους ιδιοκτήτες – οδηγούς έπειτα από ραντεβού. Προβλέπονται επίσης όλα τα περιοριστικά μέτρα για χώρους συνάθροισης κοινού με ότι αυτό συνεπάγεται και στην λειτουργία των εγκαταστάσεων ΚΤΕΟ στην ταυτόχρονη μη οργανωμένη προσέλευση οδηγών στα ΚΤΕΟ.

Σε αυτά τα πλαίσια η Auteco έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει ειδικές διαδικασίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πελατών της, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας εντός των εγκαταστάσεων των σταθμών μας.

Με  σεβασμό  στους πελάτες  της,  τηρεί όλα τα μέτρα  πρόληψης  και προστασίας τόσο των εργαζομένων όσο και των επισκεπτών  με υποχρεωτική χρήση μάσκας και γαντιών από όλο το προσωπικό. καθώς και την τοποθέτηση προστατευτικού νάιλον μιας χρήσης στο κάθισμα του οδηγού, το τιμόνι και τον λεβιέ ταχυτήτων πριν από την έναρξη του τεχνικού ελέγχου Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την απολύμανση του οχήματος στα σημεία επαφής του οχήματος.

Το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας έχει δημιουργήσει ειδικές ζώνες προτεραιότητας των ραντεβού και επικοινωνεί με όλους τους πελάτες Auteco που ο έλεγχος των οχημάτων τους βρίσκεται σε εκκρεμότητα από 16/3/2020 λόγω αναστολής της λήξεως ισχύος, με σκοπό τον έγκαιρο προγραμματισμό εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών και διαθέσιμων ραντεβού ώστε να μην υπάρξει ταλαιπωρία συνωστισμού ή και επιβάρυνσης με άσκοπα κόστη παράβολων καθυστέρησης. . Τα ημερήσια ραντεβού είναι συγκεκριμένα ανά ώρα .

Επιπροσθέτως με την πρωτοποριακή υπηρεσία auteco KTEO Delivery, ο οδηγός μπορεί να κλείσει εύκολα και γρήγορα το ραντεβού του, αποφεύγοντας τυχόν  συνωστισμό, ταλαιπωρία και χαμένο χρόνο, έχοντας το ΚΤΕΟ…στην πόρτα του! Ο ορισμός του ΚΤΕΟ DELIVERY είναι πια γεγονός. Εύκολα, γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά.

Κατά την παραλαβή του οχήματός, καταγράφουμε με βίντεο το όχημα εσωτερικά και εξωτερικά για τυχόν φθορές από χτυπήματα ή γρατζουνιές, το ασφαλίζουμε με κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης ατυχήματος από δική μας υπαιτιότητα και καταγράφουμε την ένδειξη του χιλιομετρητή.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί ότι η auteco , στα πλαίσια ανταπόδοσης της εμπιστοσύνης των πελατών μας, δίνει , με κάθε έλεγχο ΚΤΕΟ +ΚΤΕΟ Delivery ένα σετ υαλοκαθαριστήρες WURTH τελευταίας τεχνολογίας.

Επιπροσθέτως η Auteco πάντα δίπλα στον οδηγό και με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων προσφέρει ως δώρο με κάθε ΚΤΕΟ ΜΟΤΟ έναν αφρό βουλκανισμού WURTH, ο οποίος σας επιτρέπει να επισκευάσετε προσωρινά το ελαστικό της μηχανής έως ότου επισκεφθείτε ένα κατάστημα βουλκανιζατέρ.

Πιστή στην φιλοσοφία της «auteco νοιάζομαι» , κατά την επανεκκίνηση της λειτουργίας των σταθμών,  πραγματοποιήθηκαν τεστ αντισωμάτων για τον Covid 19 σε όλο το προσωπικό τα οποία θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Δεν χάνουμε ποτέ το χαμόγελό μας απλά το κρύβουμε προσωρινά πίσω από μια μάσκα! Μένουμε ασφαλείς, παραμένουμε αισιόδοξοι! auteco «νοιάζομαι»

googlenews