Καθάρισε το φίλτρο dpf και θα εκπλαγείς από το όχημα σου

Αναγέννηση Φίλτρων DPF

Το DPF το ακούμε όλο και πιο συχνά και  αν σηκώσουμε το όχημα μας θα δούμε ένα ένα µεταλλικό “κουτί” το οποίο βρίσκεται στην εξαγωγή των καυσαερίων και δεν ειναι ίδιου σχήματος σε όλα τα αυτοκίνητα. Είναι η συνέχεια του καταλυτικού µετατροπέα, ενώ μπορεί να συναντήσουμε καταλύτης και DPF να είναι μαζί σε ένα στέλεχος.

Τα φίλτρα µικροσωµατιδίων πετρελαίου ή DPF βάσει υποχρεωτικής οδηγίς είναι εγκατεστηµένα σε όλα τα οχήµατα πετρελαίου και κλείνουν ήδη 12 έτη. Η γνωριμία του Έλληνα με αυτά ήταν όταν απελευθερώθηκε η πετρελαιοκίνηση στα αστικά κέντρα της Αθήνας και Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Κερδίστε προσκλήσεις για το Ράλι Ακρόπολις

Το Ράλι Ακρόπολις «κλείνει» τα 70 χρόνια και καλεί τους φίλους του να ψηφίσουν τους κορυφαίους στην ιστορία του. Όσοι λάβουν μέρος στο διαγωνισμό...

O Zlatan Ibrahimovic οδηγεί… (video)

Ο Zlatan Ibrahimovic ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του 21ου αιώνα, έχει ιδιαίτερη σχέση και με τα αυτοκίνητα. Σε ηλικία 41 ετών ο Zlatan Ibrahimovic...

Ράλι Στερεάς Ελλάδας 2023: Σκληρό και απρόβλεπτο

Οι Κύπριοι Αλέξανδρος Τσουλόφτας-Στέλιος Ηλία ήταν οι νικητές του συναρπαστικού, όπως εξελίχθηκε, Ράλι Στερεάς Ελλάδας. Το κυπριακό δίδυμο του Volkswagen Polo R5 δεν ξεκίνησε με...

Ποια όμως η ανάγκη για την δημιουργία τους ; Αυτά τα φίλτρα λοιπόν φιλτράρουν τα καυσαέρια και συγκρατούν τα σωµατίδια της αιθάλης. Αυτά τα σωματίδια είναι το αποτέλεσμα ατελούς καύσης πετρελαίου.
Και η ζωή τους είναι μικρή ή μεγάλη; Τις περισσότερες φορές δεν χαλάνε αλλά βουλώνουν όταν έχουν δεχθεί μεγάλο φορτίο σωματιδίων.

Έτσι όπως όλα τα φίλτρα πολλαπλών χρήσεων, έτσι και αυτά πρέπει να αδειάζουν. Αυτή τη διαδικασία ίσως να την ακούσετε ή να την διαβάσετε στο βιβλίο του αυτοκινήτου ως αναγέννηση ή ανανέωση του φίλτρου µικροσωµατιδίων. Η διαδικασία αυτή δεν απαιτεί κάτι άλλο από το να οδηγήσετε το αυτοκίνητο σας χωρίς να καταλαβαίνει κάτι ο δοηγός.

Αυτός ο καθαρισμός ή αναγέννηση απαιτεί η θερµοκρασία καυσαερίων να ξεπερνά τους 600 βαθμούς κάτι που σημαίνει ότι για να φθάσουμε αυτούς τους βαθμούς, το αυτοκίνητο μας πρέπει να κινείται κυρίως σε μεγάλες διαδρομές. Η συνεχόμενη οδήγηση στην πόλη δεν βοηθά στην αναγέννηση.

Αν η οδήγηση είναι κυρίως σε αστικές διαδρομές, το αυτοκίνητο θα επιχειρεί να κάνει αναγέννηση αλλά δεν θα ολοκληρώνεται. Αν αυτό συνεχίζεται για αρκετές φορές, τότε ανάβει ενδεικτική λυχνία στον πίνακα οργάνων και ο κινητήρας μπαίνει σε καθεστώς ασφαλείας και δεν σηκώνει στροφές. Ο κινητήρας θα αρχίσει να υπολειτουργεί και το DPF θα χρειαστεί επισκευή.

Κάνε το φίλτρο dpf σαν καινούργιο, γρήγορα και  με μικρό κόστος

Ανακαλύψαμε την ATL group, μία εταιρία που έχει κύρια ενασχόληση το φίλτρο DPF και τον καταλύτη των οχημάτων. Τί κάνει δηλαδή η ATL group ;

Με υπερσύγχρονο πλήρως αυτοματοποιημένο εξοπλισμό, πιστοποιημένο από διεθνείς οργανισμούς για το αποτέλεσμα της αναγέννησης που πραγματοποιεί, αναγεννά το μπλοκαρισμένο φίλτρο σας σε ποσοστό 98% επαναφέροντας το στην αρχική του μορφή.

Για τους καταλύτες, αξιοποιώντας τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό τους χωρίς την χρήση επικίνδυνων τοξικών χημικών, με ότι αυτό σημαίνει, επαναφέρουν τον καταλύτη σας στην αρχική του κατάσταση. Με πολύ χαμηλό κόστος σας δίνουνε την δυνατότητα να κερδίσετε αρκετά χρήματα επιλέγοντας να τον αναγεννήσετε και όχι να τον αντικαταστήσετε.

Αν είστε στην Θεσσαλονίκη συλλέγουν το φίλτρο ή τον καταλύτη σας από το συνεργείο σας και το επιστρέφουν αυθημερόν μόλις ολοκληρωθεί η εργασία. Σε περίπτωση που είστε εκτός Θεσσαλονίκης μπορείτε να τα αποστείλετε με δική μας χρέωση με την ACS ή με το ΚΤΕΛ σε περίπτωση επείγοντος.

ATL group

Διεύθυνση

14° χλμ. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, Τ.Κ. 57001, Ελλάδα

Επικοινωνία

+30 2310 610 023 // +30 6973 355059

https://www.atlgroup.gr/
dpfecocleaning@gmail.com