Ανάβαση Βλάστης το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Κοινοποίησε το άρθρο

Το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος 2019 συνεχίζει την επιτυχημένη φετινή του πορεία με τον 5ο γύρο του θεσμού, την Ανάβαση Βλάστης το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019. Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας θα διοργανώσει την 4η Ανάβαση Βλάστης, στη γνωστή διαδρομή των 4.800 μέτρων.

Ο χώρος του service φέτος θα μεταφερθεί στη διασταύρωση του δρόμου προς Αναρράχη με το δρόμο που οδηγεί στο χωριό της Βλάστης , για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων.

 

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μόνο μέσω του ΣΔΔΑ και ξεκινούν από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 09:00 με 11:00 θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος των αυτοκινήτων στη διασταύρωση Αναρράχης – Βλάστης και εν συνεχεία στις 11:30 θα αρχίσει η αγωνιστική δράση με τη διαδικασία των επίσημων δοκιμών. Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα πάρει εκκίνηση στις 11:00.

Η Οργανωτική Επιτροπή της 4ης Ανάβασης Βλάστης καθώς κι ένα πλήθος κορυφαίων οδηγών και αυτοκινήτων υπόσχονται στους θεατές που θα επιλέξουν να ανέβουν στο βουνό, το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου, έντονες συγκινήσεις. Γι’ αυτό και είστε όλοι καλεσμένοι στην 4η Ανάβαση Βλάστης, να απολαύσετε το μοναδικό θέαμα που μόνο ο μηχανοκίνητος αθλητισμός μπορεί να προσφέρει, να απολαύσετε την ομορφιά του τοπίου και να χειροκροτήσετε την προσπάθεια των οδηγών απέναντι στο χρονόμετρο.

Τα στελέχη της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Πτολεμαΐδας θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να ζήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα αυτή την πολύ όμορφη εμπειρία. Για τον αγώνα μπορείτε να ενημερώνεστε στο επίσημο site της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Πτολεμαϊδας καθώς και στις σελίδες της Λέσχης σε Facebook και Instagram.