
Ο λόγος, τα συνεχιζόμενα περιοριστικά μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τον έλεγχο της διασποράς του κορωνοϊού στη χώρα μας.
Αυτά οδήγησαν την ΟΜΑΕ-ΕΠΑ στην απόφαση αναβολής όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του Αυτοκινήτου και του Karting που ήταν προγραμματισμένες για τον Απρίλιο του 2021.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
WRC: Οι οδηγοί της HYUNDAI για το πρωτάθλημα του 2026
Με πέντε έμπειρα πληρώματα θα διεκδικήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2026 η HYUNDAI Motorsport.
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2025, το κατέκτησε ο Sebastien...
FORD Ranger PEHV: «Πλατινένια» αναβάθμιση
Εξοπλισμό που θα…ζήλευαν πολλά επιβατικά μοντέλα διαθέτει το εξηλεκτρισμένο FORD Ranger στη νέα έκδοση Platinum.
Το FORD Ranger, ο πρωταγωνιστής της κατηγορίας του αναβαθμίζεται όσον...
Απόσυρση από τη CITROEN: Ευκαιρία για ανανέωση
Την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου με σημαντικά οφέλη προσφέρει το νέο πρόγραμμα «Απόσυρση από τη CITROEN».
Η CITROEN παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα «Απόσυρση από τη...
Η ΟΜΑΕ-ΕΠΑ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη ΓΓΑ για την επανέναρξη του αθλητισμού, και κατά συνέπεια των αγώνων του motorsport στη χώρα μας, και για οποιαδήποτε εξέλιξη -καθώς και για τις νέες ημερομηνίες των αναβληθέντων αγώνων- θα επανέλθει με νέα ενημέρωση.
Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος κατανοεί πλήρως την προτεραιότητα στην υγεία όλων των συμπολιτών μας.
Εμπρός σε αυτή την εθνική προσπάθεια, συμπαρίσταται στην ελληνική πολιτεία, με την ελπίδα να δημιουργηθούν σύντομα οι συνθήκες που θα επιτρέψουν τη διεξαγωγή των αγώνων Αυτοκινήτου και Karting την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά.
Γραφείο Τύπου ΟΜΑΕ


















