
Η Formula 1 συνεχίζει να εντάσσει νέα μέρη στο καλεντάρι της και η νέα πίστα στη Σαουδική Αραβία ενθουσιάζει οδηγούς και φιλάθλους.
Με βάση το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, το Γκραν Πρι της Τζέντα θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου και θα είναι το πιο γρήγορο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
MERCEDES-BENZ CLA μετατρέπεται σε ροζ όχημα για πικνίκ
Δείτε πως ο Σουηδός σχεδιαστής Gustaf Westman, «άλλαξε τα φώτα» σε μια MERCEDES-BENZ CLA παρουσιάζοντας μια ροζ εκδοχή της με εξοπλισμό για πικνίκ!
Η MERCEDES-BENZ...
ID. Polo: Αποκάλυψη των χαρακτηριστικών του μελλοντικού ηλεκτρικού VW
Λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του αμιγώς ηλεκτρικού ID. Polo, η VW έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία και τεχνικά χαρακτηριστικά, που υπόσχονται νέα δεδομένα...
LEAPMOTOR C10: Ετοιμοπαράδοτο με μειωμένη τιμή
Το C10, το μεγάλο Plug-in Hybrid μοντέλο της LEAPMOTOR, είναι ετοιμοπαράδοτο, με νέα μειωμένη τιμή και πλουσιότατο εξοπλισμό.
Η LEAPMOTOR παρουσίασε πρόσφατα το νέο Β10,...
«Τίτλος» που ανήκει στην Αυστραλία ως τώρα, αφού στη πίστα του Άλμπερτ Παρκ τα μονοθέσια τρέχουν με 237,2 χλμ/ώρα κατά μέσο όρο.
Στην πίστα της Τζέντα όμως, φωτογραφίες της οποίας μπορείτε να δείτε παρακάτω, η ταχύτητα που θα πιάνουν τα μονοθέσια κατά μέσο όρο θα είναι στα 250 χλμ/ώρα.
Παράλληλα, στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε σε προσομοιωτή πώς θα είναι να οδηγάς στο Γκραν Πρι της Σαουδικής Αραβίας.
https://twitter.com/i/status/1372486686291193859



















