START LINE ΡΑΛΛΥ – Νικητές οι Παπαδημητρίου-Πετρόπουλος

Κοινοποίησε το άρθρο

Η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος 2020 άνοιξε με το START LINE ΡΑΛΛΥ, στην περιοχή του Λουτρακίου όπου οι Γιάννης Παπαδημητρίου-Νίκος Πετρόπουλος κατέκτησαν την νίκη, με Skoda Fabia R5.

Μετά από μήνες αναμονής λόγω του Covid-19, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος εκκίνησε το Σάββατο 18 Ιουλίου, με το START LINE ΡΑΛΛΥ να αποτελεί τον εναρκτήριο γύρο του θεσμού στις ειδικές διαδρομές της περιοχλης του Λουτρακίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

NISSAN Qashqai 2024 : Συνεχίζει τον…πρωταθλητισμό (video)

Με σημαντική αισθητική ανανέωση και πολυάριθμες τεχνολογικές αναβαθμίσεις έρχεται το νέο NISSAN Qashqai     Με τα crossovers να αποτελούν πλέον την επιλογή των περισσότερων αγοραστών, όλο...

Τα αυτοκίνητα που αγόρασαν οι Έλληνες το 1ο τρίμηνο του 2024

Η ανοδική πορεία τη αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα συνεχίζεται. Αν και τον Μάρτιο σημειώθηκε μείωση των ταξινομήσεων καινούργιων επιβατικών. Μικρομεσαία και SUV επιλέγουν οι...

Ράλι Στερεάς Ελλάδας 2024

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος ξεκίνησε από την...Στερεά Ελλάδα με τους Σωκράτη Τσολακίδη-Γιώργο Πολυζώη να φτάνουν τελικά στη νίκη και τα αυτοκίνητα της κατηγορίας...

Τα 30 πληρώματα που έλαβαν μέρος στον αγώνα πήραν εκκίνηση το μεσημέρι του Σαββάτου, έχοντας να αντιμετωπίσουν 63,61 αγωνιστικά χιλιόμετρα σε αγαπημένες “Ακροπολικές” ειδικές διαδρομές.

Ξεχωριστή νότα στον αγώνα έδωσε το νυχτερινό τμήμα των ειδικών διαδρομών, με τους προβολείς των αυτοκίνητων και το θέαμα που πρόσφεραν οι πρωταγωνιστές να θυμίζουν παλαιότερες εποχές των Ελληνικών αγώνων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα οι Γιάννης Παπαδημητρίου-Νίκος Πετρόπουλος Skoda Fabia R5, από την 1η ειδική διαδρομή θέλησαν να δείξουν πως στόχος τους ήταν το πρώτο σκαλί του βάθρου. Οδήγησαν αλάνθαστα δείχνοντας την κλάση τους, κερδίζοντας κάθε ειδική διαδρομή του αγώνα.

Στην δεύτερη θέση βρέθηκαν οι εκπληκτικοί Γιώργος Ζυμαρίδης – Σούκουλης Κωνσταντίνος Skoda Fabia R5. Το πλήρωμα στην πρώτη του επαφή με το αυτοκίνητοκατάφερε να σημειώσει εκπληκτικούς χρόνους και αν αναλογιστούμε πως ο οδηγός επιστρέφει στα Ράλλυ μετά από 15 χρόνια, το επίτευμα τους είναι αξιοζήλευτο!

 

 

Την τρίτη θέση του βάθρου συμπλήρωσαν οι Ιορδάνης Σερδερίδης – Frederic Miclotte με ακόμη ένα Skoda Fabia R5.