Ενιαίο στις Σέρρες μετά από 13 χρόνια

Κοινοποίησε το άρθρο

Η Λ.Α.Μ.Σ. και το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και έχουν τη χαρά να διοργανώσουν στις 27-28 Οκτώβριου2018 τον 5ο αγώνα του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda 2018.

Το πρωτάθλημα με αυτοκίνητα ενιαίου τύπου επέστρεψε στους ελληνικούς αγώνες αυτοκινήτου το 2017 μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Σ.Ο.Α.Α., μετά από 12 χρόνια απουσίας. Αυτοκίνητο του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda 2018 είναι το Skoda Fabia 1.2 Turbo με το οποίο οι πρωταγωνιστές του θεσμού θα ριχτούν στην πρώτη φετινή μάχη στην πίστα, μετά από 4(διπλούς)  αγώνες ανάβασης.

Το 2005 ήταν η τελευταία φορά που διοργανώθηκε αγώνας ενιαίου στο αυτοκινητοδρόμιο  Σερρών με αυτοκίνητο το MG ZR 105. Νικητής και στους δυο αγώνες που διεξήχθηκαν ήταν ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΧΟΣ μπροστά από τον “ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ”, με τον ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟ να τερματίζει τρίτος στον πρώτο αγώνα και τον τότε νέο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΚΟΝΤΖΟ να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου στον δεύτερο.

Στις 27-28 Οκτώβριου 2018 στις 10:30 οι συμμετέχοντες του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda,  η ΛΑΜΣ, ο ΣΟΑΑ και οι φίλοι του αθλήματος δίνουν ραντεβού στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών για δυο συναρπαστικούς αγώνες «επί ίσοις όροις» στην πιο ανταγωνιστική μορφή αγώνων  ταχύτητας.