Επίσημο: Στην ΕΡΤ για 3 χρόνια η Formula 1!

Κοινοποίησε το άρθρο

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΕΡΤ έκανε γνωστό ότι την επόμενη τριετία οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα απολαμβάνουν την Formula 1 στα κανάλια της ΕΡΤ.

Αναλυτικά:

Τα αποκλειστικά δικαιώματα της Formula 1 για την Ελλάδα εξασφάλισε για την επόμενη τριετία (2019 – 2021) η ΕΡΤ, προσφέροντας ελεύθερα σε όλη την κοινωνία ένα μοναδικής ποιότητας αθλητικό περιεχόμενο.

Η ΕΡΤ θα μεταφέρει μέσα από τις συχνότητές της, κάθε χρόνο, 21 τριήμερα απίστευτης ταχύτητας και εντυπωσιακού θεάματος.

Η δημόσια τηλεόραση θα μεταδίδει ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο της F1, ξεκινώντας κάθε Παρασκευή από τις ελεύθερες δοκιμές 1, μέχρι και τον κυριακάτικο αγώνα των Grand Prix.

«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η ΕΡΤ εξασφάλισε για τους Έλληνες τηλεθεατές τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των Grand Prix της Formula1 για την επόμενη τριετία. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας πλέον θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ελεύθερα και κατ’ αποκλειστικότητα από τις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Γιάννης Δρόσος.

Το ταξίδι για φέτος ξεκινάει στις 17 Μαρτίου με το Grand Prix της Αυστραλίας και αφού διατρέξει τέσσερις ηπείρους θα ολοκληρωθεί την 1η Δεκεμβρίου στο μαγικό Άμπου Ντάμπι.