Η Alfa Romeo παρουσίασε το μονοθέσιο του 2021

Κοινοποίησε το άρθρο
Η Alfa Romeo παρουσίασε το μονοθέσιο του 2021

Η Alfa Romeo παρουσίασε το νέο της  μονοθέσιο,C41, πριν από τη έναρξη της σεζόν του 2021, με κάποιες μικρές αλλαγές στο σχεδιασμό και στα χρώματα από πέρυσι.

Η C41 έχει διαφορετικό το χρωματικό σχέδιο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σε σχέση με πέρυσι, μετατρέποντας το κάλυμμα του κινητήρα σε λευκό με κόκκινο λογότυπο και αντικαθιστώντας τα πλευρικά κόκκινα.

Το νέο αυτοκίνητο θα κάνει το ντεμπούτο του στην πίστα αυτή την Παρασκευή στην πίστα Circuit de Barcelona-Catalunya, προτού απολαύσει το πρώτο εκτεταμένο γύρο δοκιμών πριν από την έναρξη της σεζόν στις 12-14 Μαρτίου.

Η Alfa Romeo παρουσίασε το μονοθέσιο του 2021“Η παρουσίαση ενός νέου αυτοκινήτου είναι πάντα μια συναισθηματική στιγμή, το αποκορύφωμα των μηνών προσπάθειας από όλους πίσω στο εργοστάσιο και την έναρξη μιας νέας περιπέτειας”, δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας Frederic Vasseur.

“Νομίζω ότι η φιλοσοφία στην οποία βασίζεται η ομάδα παραμένει η ίδια – πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά φέτος από ό,τι κάνουμε σήμερα. Τελειώσαμε την περασμένη σεζόν στην όγδοη θέση, οπότε πρέπει να στοχεύσουμε σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα το 2021. Για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε κάθε τμήμα, εντός πίστας αλλά και στην έδρα μας.”

Η Alfa Romeo παρουσίασε το μονοθέσιο του 2021

Η Alfa Romeo περιορίστηκε από την κακή απόδοση των μονάδων ισχύος της Ferrari κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, αλλά η Ιταλική μάρκα ελπίζει να έχει επιλύσει τα ζητήματα πριν από τη έναρξη της σεζόν.

Αναμένεται ότι η Sauber Motorsport – η οποία εκμεταλλεύεται την ομάδα της Alfa Romeo F1 εκτός Ελβετίας – να επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Ferrari έως το 2025. Η τρέχουσα συμφωνία λήγει στο τέλος αυτής της σεζόν.